Жінка почула звук за дверима, а коли відчинила їх, якийсь пес увійшов до будинку, ліг на килимок і заснув. Все б нічого, але так тривало кілька днів, поки вона нарешті не дізналася причину.

ПОЛИТИКА

Ця дуже кумедна та цікава історія вкотре доводить нам, що наші чотирилапі друзі дуже розумні та кмітливі. Це сталося із однією жінкою. Вона жила у приватному будинку з великим двором. Ось одного разу, коли вона вже пізно ввечері повернулася додому, на неї у дворі чекала несподіванка. Під будинком лежав і чекав на жінку пес. Жінка подивилася на нового друга і зрозуміла, що це не вуличний пес. Бо він був з нашийником, добре нагодований і з блискучою шерстю.

Жінка погладила його і пішла в будинок, але собачка пішла слідом за нею, зайшла в будинок, лягла на килимок і міцно заснула, а коли виспалася, пішла з гостей. Наступного дня ця картина повторилася, знову з роботи на жінку чекав цей собака, зайшов поспав і втік. Ось з того часу минуло вже кілька тижнів. Для господині будинку вже було звичним заходити додому зі спаніелем, а потім за кілька годин випускати його. Але їй було дуже цікаво дізнатися про причину такої поведінки собаки.

Тому вона вирішила до нашийника собаки причепити записку і дізнатися, що ж насправді відбувається з твариною. У листі вона написала про те, чи господарі знають, що їхній вірний друг тікає з дому, біжить до неї спить і повертається назад. Ось наступного дня прийшов пес знову до жінки додому, а в нього на ошийнику відповідь на вчорашнє повідомлення. Там було написано, що у сім’ї собачки багато дітей, а маленьким двом навіть немає й трьох років. Тому він бігає до жінки просто виспатися. А нижче було написано, якщо вона не проти, то господар завтра прийде разом із собакою в гості, виспиться і піде додому.