Андрій запав на дружину друга, і вирішив посва рити їх. Він пішов до друга і сказав, що бачив Марію з іншим. А наївний Павло повірив йому

ПОЛИТИКА

Андрій повернувся з заробіток в рідне місто. Насамперед він пішов в гості до свого друга Павла. Вони дружать з самого дитинства. Вечерю їм готувала дружина Павла-Марія. Андрій так задивився на дівчину. Марія була високою блондинкою, з великими очима і гарною посмішкою. Вона готувала для чоловіка з любов’ю, весело відповідала на питання. Вдома у них було так чисто і затишно. Так Андрій зрозумів, що теж хотів би собі таку дружину як Марія. Андрій став частіше приходити до Павла в гості. Потім він зрозумів, що за великим рахунком йде не до одного, а до його дружини. Вже не може відірвати від Марії погляду. Якось раз він прийшов, а Павла вдома не виявилося. — Що ж ти не попередив? Павло ще на роботі, — повідомила Марія.

— А я не до нього, я до тебе. Не можу більше мовчати, але розумію, що Павло тебе не гідний. Він не може дати тобі те, що можу я. Я тебе зроблю найщасливішою, тільки скажи і я все віддам тобі. Марія прогнала Андрія з квартири, сказала, що любить одного Павла і що Андрію має бути соромно за свої слова. Андрій відчув себе приниженим, але від цього ще більше захотів, щоб Марія була його. Тоді він покликав Павла окремо в кафе. — Ти уявляєш, як-то прийшов до вас додому раніше і побачив, як з твоєї квартири від Марії виходить мужик якийсь. А сама Марія в нижній білизні стояла.

Як мене побачила, то сказала, що зробить все для мене, аби я тобі не розповів. Але ти ж мій друг, я не можу мовчати. Павло слухав Андрія і не міг повірити, що його рідна Марія могла таке створити. Він навіть розnлакався, адже сильно любив її і довіряв. У підсумку він прийшов додому і вигнав Марію з квартири. Вона пішла в тому, в чому була. Через час Андрій знову прийшов до Марії зі своєю пропозицією, але вона його навіть бачити не могла. Минув час, і Андрій зізнався Павлу, що збре хав йому. Павло тут же побіг до Марії, просив у неї прощення, думав, що раз все вирішилося, то дружина повернеться назад. Але Марія відповіла, що вона сильно обра жена. І раз Павло в перший раз повірив Андрію, а не своїй дружині, то довіри між ними бути не може, а значить і сім’ї теж. Так і розлучилася красива пара Павла і Марії.