Коли Син В Свої 17 Років Вирішив Пожити З Дівчиною І Створити Сім’ю, Я Не Встала Проти, Але І Не Стала Доnомагати. Ось Чим Все Закінчилося.

ПОЛИТИКА

Моєму синові всього 17 років і нещодавно він заявив мені, що вже три місяці зустрічається зі своєю дівчиною Машею. Я була не nроти. Та й вік нормальний для першого kохання. Але син був готовий йти далі. Він заявив, що хоче жити разом з Машею в одній квартирі. Я сказала, що він може спробувати, але це не легко. Син думав, що я дозволю їм переїхати до нас, але я відмовилася. Якщо вже хочуть спробувати доросле життя, то нехай самі справляються. Тим більше я взагалі не знала цю Машу.

Виявилося, що їй 21 рік, але знайомити нас син не поспішав. Тоді він вирішив, що сам переїде в квартиру дівчини, яка живе з мамою. Син став збирати свої речі. Разом він прихопив наш телевізор і ноутбук. Він запитав, чи буду я грошима йому доnомагати, але я відмовилася. Раз вирішив перейти у доросле життя, то нехай самі думають, звідки гроші брати. Минуло два тижні, я була впевнена, що син повернеться. Якось раз він мені подзвонив, попросив грошей, але я сказала, що нічим доnомогти не можу.

Мені самій важко на свою зарnлату прожити, а ще дівчину сина утримувати я не збираюся. Під кінець місяця я приходжу додому і чую, що на кухні хтось є. Виявилося, що мій син смажив картопельку нам на вечерю. Я не очікувала, що він буде таким люб’язним. Син розповів, що мама Маші змушувала його працювати, коли він приходив з навчання додому, та й взагалі відносини з Машею стали псуватися. Тоді він вирішив, що сімейне життя поки не для нього. Коли син збирав речі, то мама Маші не дала йому забрати телевізор. Сказала, що це буде плата за проживання. Так він і пішов. Я думаю, що це стало для сина хорошим уроком. Що доросле життя це не так вже й просто.