Під Час Весілля Свекруха Сказала Гостям, Що Я Виходжу Заміж За Її Сина, Тому Що Вагітна. Тут Я Вже Не Витримала І Попросила Ведучого Дати Мені Мікрофон.

ПОЛИТИКА

Ми з Олексієм жили разом півтора роки та вже призначили день весілля. З ним ми дуже добре ладнали, але зі свекрухою стосунkи не склалися ще з першого дня. Я їй одразу не сподобалася, але я не хотіла надавати цьому великого значення, адже з Олексієм ми розуміли одне одного з півслова. Весілля ми планували рік і готувалися до нього, ретельно все вибираючи. А коли до весілля залишався тиждень, прийшла наша свекруха і заявила, що її дочка заваrітніла, і ми маємо поступитися їй датою нашого весілля. Якщо живіт буде видно, вона вже біле плаття вдягнути не зможе. Я, звичайно, не хотіла переносити наше весілля, не для неї я все це цілий рік організовувала.

Ми вже ресторан сnлатили, декорації, квіти. Але вона вирішила вчинити по-своєму і призначила весілля доньки саме того ж дня. У нашому ресторані ми грали два весілля. І навіть це для неї не межа. Свекруха поширила чутку, що я виходжу заміж за її сина, бо залетіла. Всі родичі ставили мені дивні питання, нібито чим я думала, як це могло статися тощо. А свекруха на мене дивилася і насміхалася. Відразу було ясно, що цей слух поширила вона. Нарешті мене це дійсно розлютило, і я попросила мікрофон у ведучого. — Дорогі наші гості. Я рада, що ви добре проводите час. Страви та напої я ретельно вибирала рік, декорації, квіти та все, щоб вам було сьогодні приємно тут перебувати. Як ви знаєте, окрім нашого весілля сьогодні ми тут також відзначаємо і весілля сестри Олексія.

І я б хотіла, щоб ви на хвилинку задумалися. Чи варто мені ставити такі нетактовні питання про ваrітність? Ми готувалися до весілля рік, і навіть якби я завагітніла, це не стало б єдиною причиною нашого весілля. Я не знаю, хто поширює такі безглузді чутки, але це дуже нетактовно. Я не ваrітна, хоч це нікого і не стосується. Дякуємо за увагу. Після цих слів усі стали вибачатися і зрозуміли, що свекруха поширювала ці чутки, щоб ніхто не здогадався про вагітність її доньки, весілля для якої організували за тиждень. А після того, як через два роки у нас наро дився син, свекруха весь час обзивала сина. Називала недоношеним, недорозвиненим. І дійшло до того, що Олексій заборонив мамі приходити до нас та спілкуватися з онуком. Я навіть дивуюсь, що в такій сім’ї мій чоловік виріс нормальним.