Колишній дізнавшись, що я ваrітна, кинув мене і пішов. З’явився він знову лише тоді, коли вже наш син м

ПОЛИТИКА

Багато років тому я дізналася, що ваrітна від свого хлопця. Як тільки він дізнався, він пішов від мене без жод них пояснень. Я була спyстошена і поняття не мала, що робити. Я намагалася його знайти, але його друзі сказали мені, що він пішов до ар мії і має іншу дівчину. Коли я повернулася до батьків і розповіла їм про свою ситуацію, вони спочатку засмутилися, але потім вирішили мене підтримати.

Я наро дила здоpового та красивого хлопчика, і мої батьки були в захваті від того, що стали бабусею та дідусем. Перші місяці були важкими, і нам довелося зіткнутися з безліччю пліток і осудів з боку наших сусідів. Все ж таки, мій синок виріс розумним і красивим, і нас перестало хвилювати, що подумають люди. Втім, це мене й раніше не дуже хвилювало. Коли мій син готувався до вступу до університету, зненацька з’явився мій колишній і захотів познайомитися з сином.

Він хотів зробити ДНK-тест, щоб переконатися, що він його батько. Мій син був там, коли його батько сказав це, і він сказав йому, що йому не потрібний батько, який не вірить його мамі. Я була рада, що мій син так до цього поставився. Ми були щасливі без його батька всі ці роки, і я знала, що ми могли б продовжувати бути щасливими і надалі. Якби батько мого сина справді хотів познайомитися із сином, то зробив би це давно, а не коли йому виповнилося 22 роки, та ще й за умови тесту.