Продавши дім тітки, який я отримала у спадок, я розпорядилася грошима так, як визнала за потрібне. Але походу мої діти мали інші плани.

ПОЛИТИКА

Після того, як п’ять років тому пішов із життя мій чоловік, я зрозуміла, що на батьківщині для мене нічого не залишилося. Я ніколи не була близькою до своїх дітей, вважаючи, що вони повинні жити так, як вважають за потрібне. Це було пов’язано з моїм суворим вихованням, через яке я не мала ні друзів, ні щасливої юності. Я пообіцяла собі, що виховуватиму своїх дітей інакше, даючи їм свободу та відповідальність приймати власні рішення.

Коли моя дочка зателефонувала і повідомила, що моя улюблена тітка Олена померла, я була засмучена. Я завжди дбала про неї, щомісяця висилала їй гроші з Португалії, де я живу досі. На вдячність тітка залишила мені свою трикімнатну квартиру. Я вирішила продати її і частину грошей відправила до різних волонтерських організацій. Однак, коли я дала своїм дітям по 5 000 євро з тих, що залишилися, вони звинуватили мене в егоїзмі і назвали “жахливою матір’ю”.

Вони стверджували, що я дбаю тільки про себе і свого коханця, а мої онуки сидять голодні і в темряві. Я була приголомшена їх нахабством і вирішила повернутися до Португалії, де почувала себе коханою та шанованою. Для мене найголовніше – це моє щастя та свобода, і совість мене не му чить. Я дозволю своїм дітям жити так, як вони вважають за потрібне, і вони не отримають більше від мене ні копійки.