Щойно попрощавшись із чоловіком, моя мама завела роман і вийшла заміж. Дізнавшись подробиці, я мало не збилась з пантелику

ПОЛИТИКА

Мама сильно здивувала мене , коли вийшла заміж у 62 роки. Після сме рті батька ми з чоловіком запросили її жити до нас. Ми помічали, як важко їй було пережити втрату, адже їхні подружні стосунки тривали 35 років. Спочатку все було добре, і мама мені дуже допомагала, займаючись домашнім господарством та нашими дітьми. Вона водила їх до школи та на позакласні заняття, даючи мені більше часу для роботи та для себе.

Однак останнім часом моя мама виглядала сумною і почала виходити на вулицю, стверджуючи, що зустрічається з кимось у місті. Пізніше я дізналася, що вона зустрічається із чоловіком! І ось мама сказала мені, що виходить заміж, і запитала мою думку. Я була вражена, оскільки вона лише недавно вдовіла. Я не розуміла, чому вона захотіла почати нове життя в такому віці і ставила своє особисте щастя вище за сімейні цінності.

Незважаючи на мої побоювання, мама зібрала валізи та переїхала до того чоловіка. Вона не дзвонила мені, залишивши мене одну з турботами про дітей, роботу та домашні справи. Кілька днів тому вона зателефонувала і повідомила мене, що вони вже одружилася. Я не могла зрозуміти, що вона хотіла почути від мене. Було відчуття, що вона зрадила пам’ять про мого батька і поставила незнайомця вище за власну родину. Було важко змиритися із ситуацією, але мою маму, схоже, більше не хвилювали наші стосунки.