Коли настав час народження нашої третьої дитини, я вирішила нагадати батькам про нашу житлову проблему. Але їхня відповідь сильно розчарувала мене.

ПОЛИТИКА

Перспектива стати матір’ю втретє наповнювала мене захопленням та передчуттям. Однак похмура реальність наших обставин затьмарила нашу радість. Ми жили в маленькій однокімнатній квартирі, зводячи кінці з кінцями, а мрія про власний будинок здавалася недосяжною. З іншого боку, мої батьки жили у просторій трикімнатній квартирі, і я була їхньою єдиною дитиною.

У міру наближення народження моєї третьої дитини ставала все очевиднішою гостра необхідність вирішення нашого житлового питання. Я й раніше тонко натякала, сподіваючись, що вони подумають про передачу своєї квартири мені, враховуючи, скільки внуків я їм подарувала. Дуже важливо відзначити, що я ніколи не хотіла здатися невдячною.

У них був чарівний будинок із прекрасним садом за містом, де вони проводили більшу частину літа. Їм самим здавалося логічним переїхати туди назавжди, звільнивши свою квартиру для моєї родини, що розростається. Але коли цього разу я прямо озвучила свої побажання, закликаючи їх виселитися до народження дитини, вони завагалися, пославшись на відсутність необхідних зручностей у їхньому заміському будинку як на серйозну перешкоду.

Вони відзначили туалет на вулиці, відсутність газу та непостійність системи опалення. Але мені не здається, що потреба в комфорті була такою нагальною наприкінці літа. Їхнє рішення мене розчарувало. Зрештою, ми вже продовжили їхній рід, подарувавши їм двох онуків. Я не маю сумнівів, що вони повинні розглядати наше благополуччя як гідну інвестицію в наше спільне майбутнє.