Поговоривши з лікарем моєї свекрухи, я була приголомшена тим, як наха бно вона бре хала нам. Цього я забути не зможу.

ПОЛИТИКА

Коли ми з чоловіком одружилися, то вирішили жити самостійно і винайняли квартиру на тривалий термін. Мені, як матері, яка сиділа вдома з двома маленькими дітьми та власною матір’ю, яка живе за кордоном, було важко жити без допомоги. Моя свекруха, Ніно Іванівно, постійно скаржилася на здоров’я, тому просити допомоги у неї було складно. Мій свекор теж був не дуже здоровий, стра ждаючи від хребетної грижі. Хоча господарювати з двома дітьми було важко, я намагалася підтримувати порядок у будинку і щодня готувала смачну їжу.

Мої свекри часто приходили до нас на вечерю, хвалячи мої навички домогосподарки, але мені лише хотілося, щоб Ніна іноді приймала нас у себе. Півроку тому свекруха зателефонувала моєму чоловікові пізно ввечері і сказала, що її здоров’я сильно погіршилося і її треба доглядати . Занепокоївшись, чоловік перевіз її до нас, але всі турботи по дому все одно залишилися на моїх плечах, бо вона мені не допомагала. Крім того, мій свекор почав приєднуватися до нас під час кожної вечері, збільшуючи наші витрати на харчування, тоді як свекруха ніколи не робила внесків на продукти. Нещодавно їй довелося пройти чергове медичне обстеження. Щоб краще зрозуміти стан її здоров’я, я вирішила супроводжувати її.

Вона відмовилася впустити мене під час консультації, залишивши мене хвилюватись зовні. Але пізніше мені все-таки вдалося поговорити з її лікарем, який, на мій подив , сказав, що моя свекруха перебільшує свої проблеми зі здоров’ям і з нею все гаразд. Приголомшена цією новиною, я зателефонувала чоловікові, щоб пояснити ситуацію. Ближче до вечора я поговорила з Ніною, сказавши їй, що їй настав час повертатися додому, і щоб вона чекала нас у суботу на святкову вечерю. Незважаючи на її протест, я трималася твердо, і наступного ранку вона повернулася додому, залишивши мене шкодувати про те, що я не розкрила цей фарс раніше.