Я довго терпіла свого сина-транжиру у себе вдома. Але коли він привів до нас додому свою ваrітну наречену, я вже не стерпіла і виrнала його зі свого дому!

ПОЛИТИКА

Мені довелося ухвалити найважче рішення у своєму житті – вигнати сина з дому. Він жив за мій рахунок і навіть привів до нас свою вагітну наречену. Незважаючи на те, що про мене можуть подумати друзі та родичі, я не почуваюся винною. Я виховувала сина одна після розлучення з його батьком, який був лінивим і ніколи не хотів працювати.

Я ж працювала на кількох роботах, щоб заробити достатньо грошей для квартири та утримання сім’ї. Коли у моєї матері виявили захворювання, мені довелося працювати ще більше, щоб сплатити за її лікування. Я вклала в її лікування все, що в мене було, і, на щастя, вона одужала. Проте я не отримала від матері жодної подяки за свої зусилля.

Мама постійно критикувала виховання мого сина, але він ніколи не реагував на критику. Він не хотів слухати бабусю і зрештою перестав з нею спілкуватися. Після одужання матері я почала проводити більше часу з сином і намагалася надолужити втрачені можливості. Однак він, як і раніше, не хотів ні працювати, ні виходити з дому. Якось син з’явився на порозі мого будинку зі своєю дівчиною і оголосив, що вони мешкатимуть зі мною.

Я одразу ж відкинула цю ідею і сказала йому, що такого ніколи не буде. Він розлютився і пішов жити до своєї бабусі. Мама подзвонила мені незабаром після цього і була в люті, кажучи, що це моя дитина і я не маю права просто вигнати його. Я пояснила, що він доросла людина і має відповідати за свої вчинки. З того часу мій син та його дівчина живуть з моєю матір’ю, і я навіть не збираюся давати їм жодних грошей!