Під час нашого роману я дізналася, що Роман має дві доньки від першого шлюбу. Тоді я ще не передбачала, які труднощі будуть у мене через це попереду.

ПОЛИТИКА

Я зв’язала себе узами шлюбу досить пізно, у 33 роки. Враховуючи низку моїх невдач у коханні, я майже втратила надію, доки не зустріла Романа. Роман був старший за мене на чотири роки, він був розлу чений і мав двох дочок, 9 і 4 років, від попереднього шлюбу. Коли ми познайомилися, він уже був неодружений і жив зі своєю матір’ю, а мав двокімнатну квартиру. Наш роман швидко розквіт. Я не могла зрозуміти, як хтось міг відпустити таку чудову людину.

Причина їхнього розставання залишалася загадкою, Роман волів не говорити про це. Ми вирішили жити разом і невдовзі вже й одружилися. Із самого початку Роман відкрито говорив про своїх дочок. Я знала, що він відданий батько, але не припускала, які труднощі будуть супроводжувати цю реальність. Значна частина його зарплати, крім обов’язкових аліментів, йшла на утримання його колишньої родини.

Його колишня дружина часто вимагала додаткових покупок для їхніх дітей, на що Роман охоче погоджувався. Я прикусила язика, розуміючи, що це її діти, але мене це зачіпало. Я була самодостатньою, працювала і заробляла достатньо, щоб утримувати нашу сім’ю, а Роман виправдовував свої витрати, посилаючись на потреби дітей. Крім того, його стосунки з колишньою дружиною тривали, переважно обертаючись навколо їхніх дітей.

Її дзвінки та повідомлення, незалежно від часу, були надто частими. У вихідні я часто залишалася сама, поки Роман гуляв з дітьми. Він рідко запрошував мене із собою. Незважаючи на мою любов до Романа, постійно ділити його з його колишньою сім’єю було втомливо. Правду кажучи, я ніколи не припускала, наскільки це буде важким для мене психологічним випробуванням.