Микита дізнався, що Ольга ваrітна від нього і вирішив, що це його шанс, адже вона була із забезпеченої родини. Але раптом доля вирішила все інакше.

ПОЛИТИКА

Ольга, єдина дитина, росла в комфорті у просторій квартирі, купленій її батьком. Окрім матері, з ними жила бабуся, яка господарювала від самого народження Ольги. Після закінчення школи Ольга закохалася у Микиту та познайомила його зі своєю родиною. Ольга хоч і сама заробляла, але її зарплата була скромною. Микита ж був безробітним.

Гостра на ящик бабуся Ольги часто докоряла за відсутність роботи. Невдовзі Ольга виявила, що вагітна. Микита, усвідомивши переваги свого становища, зробив пропозицію дівчині. Ситуація в сім’ї змінилася, коли в гості приїхали батьки Микити – Тамара та Денис . Вони сміливо запропонували рідним Ольги подарувати свою оселю молодим, щоб їм було не тісно з їх майбутньою дитиною.

Бабуся Ольги, не вражена промовою нових родичів, швидко відкинула цю ідею, вказавши на відсутність вкладу Микити у цей будинок. Пізніше, під час сварки Микити з матір’ю, з’ясувалося, що вона сподівається на його шлюб з іншою, критикуючи Ольгу за те, що вона “надто стара для її сина”. Ображений словами матері, Микита замкнувся у собі, доки не втрутилася бабуся.

Зміст їхньої розмови залишився таємницею, але зміни були очевидні: невдовзі Микита знайшов роботу і почав робити свій внесок у сімейний бюджет. Незважаючи на труднощі, Ольга та Микита вирішили залишитися у сімейній квартирі Ольги. Зараз вони планують взяти кредит, у них двоє дітей, і бабуся, яка завжди підтримує їх і допомагає з вихованням дітей.