Свекруха надивилася фільмів про жіночі зради і вирішила перевірити невістку. Коли Валя увійшла додому, Леонід вже спостерігав за нею з шафи

ПОЛИТИКА

Валентина прийшла додому з роботи і виявила, що її чоловіка Леоніда немає вдома. Вона покликала його, але відповіді не було. Потім вона знайшла на кухонному столі записку, в якій говорилося: “повечеряйте без мене. Я поїхав до мами. Завтра повернуся додому”. Валя подзвонила матері Леоніда, Зінаїді Кирилівні, яка сама була розгнівана і нічого не знала про місцезнаходження свого сина. Валентина була розгублена і не знала, що робити.

Вона зателефонувала в село, щоб перевірити, чи відвідував Леонід дітей, але його там теж не було. Тим часом Леонід перебував у шафі власної квартири в рамках плану, розробленого Зінаїдою Кирилівною, щоб викрити передбачувану невірність Валентини. Зінаїда стала підозрювати Валентину після того, як подивилася фільм про невірних дружин. Потім вона переконала свого сина сховатися в шафі і написати записку про те, що він їде у справах на ніч.

Вона думала, що Валентина подзвонить своєму коханцю і розкриється. Однак Леонід заснув у шафі, і коли Валентина знайшла його, то не повірила своїм очам. Зрештою Леонід і Валентина розлу чилися, і чоловік почав платити аліменти на двох дітей, живучи з матір’ю. Зінаїда Кирилівна знайшла своєму синові нову дружину, яка була багата і відповідала її образу ідеальної невістки. Зрештою, Зінаїді довелося змиритися з тим, що її план не спрацював.