Максим сказав мамі, що батьків його дівчини давно немає на цьому світі, і вона має жити з ними. Але один телефонний дзвінок все розставив на свої місця.

ПОЛИТИКА

Почалася проливна злива, через яку за вікнами практично нічого не було видно. Незважаючи на силу дощу, Віра змогла розглянути крізь дощ таксі, що під’їжджає до їхнього будинку. З таксі вийшов Максим, її син, і провів усередину струнку дівчину. Віра зацікавилася: Максим нарешті вперше привів додому свою дівчину Олю. Вони увійшли до будинку, причому Оля, тендітна і небагатослівна дівчина, йшла попереду. Максим представив Олю батькам і відразу пішов з нею в свою кімнату, щоб обсохнути. Пізніше Максим попросив у мами халат, тому що і він, і Оля сильно промокли. Їхня молодша дочка Катя постійно намагалася проникнути в кімнату Максима під різними приводами, але Максим незмінно перешкоджав цьому.

Незабаром його мати, Віра, висловила своє несхвалення поведінкою Олі, вважаючи непристойним те, що вона майже не виходила з кімнати, крім відвідування туалету. Максим став на захист своєї дівчини, пояснивши її нервозність першим візитом у його будинок і запевнивши маму в тому, що Оля акуратна та послужлива. На запитання Віри про те, чи планує Оля жити в їхньому домі, Максим пояснив, у якому становищі опинилася його дівчина: вона тепер бездомна після закінчення коледжу та виїзду з гуртожитку. Він додав, що вони планують незабаром одружитися, а потім винаймати квартиру, доки не стануть достатньо фінансово стабільними, щоб взяти іпотеку.

Це одкровення здивувало Віру, яка висловила побоювання з приводу поспішного рішення про весілля після двох місяців знайомства і запитала, чому Оля не може залишитися з батьками. Максим із сумом розповів, що батьки Олі померли, і попросив маму не обговорювати цю тему з нею, бо це її дуже засмучує. Протягом наступних кількох місяців Оля поступово влилася в сім’ю, допомагаючи по дому та налагоджуючи стосунки з Вірою та Катею. Якось, коли Оля була у ванній, у неї безперервно дзвонив телефон. Катя, не витримавши цікавості, відповіла на дзвінок. Дівчина представилася мамою Олі, чим дуже здивувала і збентежила Катю та Віру.

Вийшовши з ванної, Оля зіткнулася з цим одкровенням. Вона була змушена відкрити правду про своїх батьків, які, всупереч її первісному поясненню, були живими, але боролися з алкогольною залежністю. Оля зізналася, що соромиться свого походження та боїться, що це поставить під загрозу її стосунки з Максимом. Віра запевнила її, що це одкровення не змінило її думки про неї, і запропонувала розповісти Максимові правду. Після весілля Максим та Оля відвідали її батьків, але враження залишилися неприємними. Як би там не було, через рік пара оформила іпотеку, і, здавалося б, у їхньому житті все налагодилося.