Коли Андрій зробив Зої пропозицію руки і серця, та у відповідь пожартувала. Лише згодом після розриву чоловік зрозумів, що означали її слова.

ПОЛИТИКА

Андрій ніжно взяв Зою за руку та попросив її стати його дружиною. Зоя, ніжно провівши пальцями по його щоці, піддражнила його, заявивши, що їхні стосунки не потребують офіційного завірення. Андрій, скривджений її відповіддю, сприйняв її жарт як відмову і в розпачі пішов, зачинивши за собою двері. Приблизно в цей час Людмила Федорівна в’язала шкарпетки для онука, занурившись у улюблений серіал. Буденність її життя була порушена, коли вона почула звук дверей, що відкриваються. Чекаючи побачити свого чоловіка Петра, вона покликала його, але не отримала відповіді. Розібравшись у тиші, вона виявила, що Петро сидить за кухонним столом, захоплений банкою із солоними огірками.

Петро, засмутившись, звинуватив Людмилу в тому, що вона щось від нього приховує, і як доказ пред’явив конверт. Людмила глибоко зітхнула і розповіла, що лист був від її першого кохання, Семена, який доживав останні дні, і його відчужена сім’я більше не відвідувала його. Петро, почуваючись зрадженим, у гніві залишив квартиру. У той самий момент Ліза та Олег палко сперечалися про те, як Олег спілкувався з жінкою на ім’я Наталка на світському заході. Олег відкинув побоювання Лізи, але вона не була переконана в його правоті і звинуватила його в невірності, посилаючись на скептичне ставлення до нього її матері.

У відповідь Олег пішов, залишивши Лізу у засмучених почуттях. Після сварки кожен з них задумався про свої стосунки і складні емоції, які вони відчували. Зоя, кутаючись у шаль, міркувала про свою історію з Андрієм, про їхнє спільне горе через втрату синів і про їхні стосунки. Її дилема з приводу заміжжя врівноважувалась любов’ю до Андрія, тому вона сміливо потяглася до телефону, щоб зателефонувати йому, але повісила слухавку, перш ніж він встиг відповісти. Тим часом Людмила згадувала своє минуле, як її покинув Семен заради міської жінки, і як Петро запропонував їй одружитися, незважаючи на те, що знав, що вона вагітна дитиною від Семена.

Ці думки змусили її пошкодувати своє рішення приховати листа від Петра. Але тепер вона вирішила позбутися минулого, викинувши листа. Пізно ввечері Олег повернувся і побачив, що Ліза спить, притискаючи до себе плюшевого ведмедика, якого він подарував їй. Він укрив її ковдрою, а вранці вони вибачилися один перед одним, згладивши попередню сварку. Андрій повернувся до Зої, зрозумівши, що її жарт не був відмовою. Він вибачився і освідчився, запевнивши її, що їхні стосунки не повинні змінитися. Зоя у відповідь погодилася на його пропозицію, не уявляючи свого життя без нього. Кожна з історій підкреслила силу кохання, його складність та здатність зцілювати, зближуючи всіх у процесі.