Денис під час свята помітив дивні погляди тещі, а коли вночі вона зателефонувала йому на «веселі», хлопцю все стало ясно.

ПОЛИТИКА

Денис познайомився з Оксаною у кафе. Він помітив гарну, але засмучену дівчину, і спитав її, чому вона сумує, а далі запропонував посидіти з нею. З того часу вони були нерозлучні. Через шість місяців вони одружилися, і тепер вони мають доньку Таню. Якось вони відзначали день народження мами Оксани, і все йшло добре, поки Денис не помітив, що теща уважно спостерігає за ним.

До кінця вечора Таня втомилася, і вони вирішили поїхати додому. Пізно ввечері Денису зателефонувала п’яна теща, яка лаяла його за те, що він живе за їхній рахунок, і називала його нікчемністю. Це змусило його задуматися про своє життя і про те, які можливості він втратив за стільки років.

Денис вирішив повернутися до інституту та закінчити навчання заочно, знайшов роботу до душі з перспективою карʼєрного росту, взяв кредит на купівлю квартири. Він хотів утримувати свою сім’ю, не залежно від батьків Оксани. Через чотири роки Денис отримав добре оплачувану роботу, купив машину та переїхав у власну квартиру. Він був вдячний своїй тещі за те, що вона, випивши, розплющила йому очі і зробила з нього шановану людину, коханого чоловіка і батька.