”Ти дозволила собі купити таку дорогу сумку в той час, як у будинку навіть їжі немає?” – сказав Артем, побачивши ціну на бірці сумки, яку купила дружина.

ПОЛИТИКА

Артем був у жаху, побачивши бірку на новій сумці Амалії. Всі останні дні він забивав голову розрахунками і намагався викрутитись з фінансової ями, в яку вони потрапили після його звільнення. Стрес змусив його бачити ситуацію у найгіршому світлі. “Ти дозволила собі купити таку дорогу сумку у той час, як у будинку навіть їжі немає?” – Вирвалося у нього, коли він побачивши ціну на бірці. Амалія була збентежена, але твердо відповіла: “Ти думаєш, я безвідповідально витрачаю гроші? Все не так, як тобі здається. Вислухай мене”.

Вона зітхнула і продовжила: “Моя подруга Ліда відкрила бутік і запропонувала мені цю сумку за дуже низькою ціною як подарунок з нагоди відкриття. Я думала, що це хороша інвестиція, тому що я можу продати її в інтернеті за високою ціною і підняти трохи грошей для нас.” Артема немов осяяло. Він зрозумів, що осудив дружину надто поспішно. Його замішання змінилося виною. “Пробач, люба, я просто переживаю за наше фінансове становище і не можу думати ясно. Ти завжди була розумною та економною” – сказав він, беручи її руки у свої. Амалія зрозуміла його напруженість, і з усмішкою відповіла: “Ми разом пройдемо через це, коханий. Я підтримуватиму тебе, як і ти мене.” Артем міцно обійняв її. Він зрозумів, що, незважаючи на всі труднощі,

їхні спільні зусилля допоможуть їм пережити будь-які бурі. Наступного дня Амалія виставила сумку на продаж в інтернеті та майже відразу знайшла покупця, готового заплатити повну вартість. Вони використовували ці гроші, щоб купити продукти та сплатити невідкладні рахунки. Цей інцидент нагадав подружжю про їхню взаємну підтримку та кохання, які були куди важливіші за матеріальні речі. Під цією вагою вони знайшли спосіб довіряти один одному та разом працювати над вирішенням проблем.