До Алли прийшла вродлива дівчина․ Несподівана гостя на ім’я Катя стверджувала, що чекає на дитину від її чоловіка.

ПОЛИТИКА

Віра була милою і невибагливою дівчиною. Її однолітки почали спілкуватися з хлопчиками в середній школі, а вона залишалася безневинною душею, чиї романтичні мрії зводилися до того, що вона трималася за руки зі своїм однокласником, Андрієм. Після закінчення школи Віра навчалася у технічному інституті та згодом влаштувалася на роботу диспетчером автопарку. Її життя оберталося в одноманітному кругообігу будинок-робота-будинок. Тим часом її подруги вийшли заміж і стали батьками, а Віра опинилася на самоті, намагаючись знайти своє справжнє кохання.

Її трохи пухка постать, рум’яні щоки і химерне вбрання робили її практично непомітною для протилежної статі. Але поворот долі привів її в поле зору лихого водія автобуса Віктора, який теж був неодружений. Його увага привела дівчину в захват. Вони почали зустрічатися, а за місяць імпульсивно зареєстрували свій шлюб. Минуло два роки, і в них народилася дочка. Їхнє щасливе життя розбилося вщент, коли до них у будинок прийшла ваrітна жінка, яка назвалася другою дружиною Віктора.

Спустошена цією новиною Віра пішла з дочкою, не поговоривши з Віктором. Вона в глибині серця сподівалася, що чоловік їх розшукає, але він особливо не шукав… Через 15 років до дружини Віктора, Алли, прийшла несподівана гостя – гарна дівчина на ім’я Катя, яка стверджувала, що перебуває у стосунках з Віктором і чекає від нього дитину. Катя зауважила, що знає про те, що Алла колись була на її місці, забравши Віктора у Віри. Насправді Катя була дочкою Віри, а її ваrітність, ясна річ, була обма ном.

Сидячи на автобусній зупинці, вона зняла фальшивий живіт і задумалася, чи правильно вона вчинила. Вона дійшла висновку, що дала їм спробувати їхню власну отруту. Дівчина вірила в ефект бумеранга – що всі дії мають наслідки – і вважала, що її шарада може стати уроком для її батька та Алли, яким слід було бути більш уважними, коли вони руй нували світ її матері. Усміхнувшись, Катя гордо сіла в автобус.