Місяць тому я одержала повідомлення від колеги чоловіка. Арина писала мені, що в неї таємний роман із моїм чоловіком. Я не повірила в це і правильно зробила.

ПОЛИТИКА

Місяць тому мені прийшло повідомлення, яке буквально ввело мене в ступор. Воно було від Арини, колеги мого чоловіка. “Ти повинна знати, що у нас з твоїм чоловіком роман”, – говорила ця смс-ка. Мої очі розширилися від подиву. На якийсь момент мені навіть захотілося забути про цей жах і просто поїхати кудись подалі. Але чомусь я не повірила їй. Ми з чоловіком були разом уже 8 років, і я відчувала, що знаю його як п’ять пальців. Наступного дня я вирішила поговорити з ним про це.

Зізнаюся, я трохи боялася його реакції. “Олексію, є дещо, про що я хочу тобі розповісти”, – почала я, показуючи йому повідомлення від Арини. Він глянув на екран мого телефону, потім на мене і його обличчя стало кам’яним. “Ти що, думаєш, я здатний на таке?” “Ні, я просто… Хочу зрозуміти, що відбувається. Чому вона таке написала?” Ми довго розмовляли. Олексій розповів, що Арина неодноразово давала зрозуміти, що він їй подобається, але чоловік завжди ставився до її дій як до дитячої забаганки. Того ж вечора я вирішила подзвонити Арині.

“Чому ти це зробила?”, – Почала я. “Ти думаєш, ти єдина, кому він може подобатися?”, – її голос звучав зухвало. “Я не вірю, що у вас щось було. І ти не маєш права втручатися у нашу сім’ю таким чином”, – сказала я. Після кількох хвилин настала тиша. І тоді Арина зізналася: “Гаразд. Ти права. Просто… Я така самотня, і мені здавалося, що якщо я зруйную вашу родину, то зможу зайняти твоє місце. Пробач мене”. Цей місяць був справжнім випробуванням для нашої родини. Але завдяки цьому кошмару ми з чоловіком стали ще ближче один до одного.