Я покликала сина та невістку пожити в мене, бо в них не було своєї домівки. Стали жити разом. І ось тут і з’ясувалося щось цікаве про неї

ПОЛИТИКА

Я ніколи не розуміла тих мам, які бачать у невістці конкурентку щодо впливу на сина. Так і намагаються утримати синочка в рамках свого впливу. Зростаючи сина, я чудово розуміла, що колись він одружиться і будуватиме своє життя самостійно. Разом із дружиною. А я, коли прийде цей щасливий день, займуся своїм життям. Прийшов той щасливий день, коли мій син привів дівчину додому, познайомити зі мною. Тома мені дуже сподобалася. Найкраща пара для мого сина. Красуня, з вищою освітою, ввічлива, скромна. Що ще потрібно.

Я так і сказала синові – що схвалюю його вибір. Після весілля постало питання про житло для молодят. Ні я, ні мої свати не могли придбати для дітей власне житло. Тому я покликала їх пожити у мене. Благо квартира трикімнатна, місця достатньо. Поступилася їм велику спальню, сама перебралася в маленьку. Вони самі вибрали собі в кімнату меблі. Стали жити разом. І ось тут і з’ясувалося, що моя невістка … абсолютно не розуміється на домоводстві. Ні готувати, ні забиратися в будинку, ні навіть пральну машинку запустити вона не вміла.

Свати виростила білоручку. Сама себе насилу доглядала. Дечому (поводитися з пралкою) я її навчила. Але готувати і регулярно забиратися я її навчити не змогла. Особливо не наполягала. Пару разів сказала, але, якщо Тома сахається від ведення домашнього господарства, як чорт від ладану, я ж не буду через це влаштовувати сkандал. Її всьому цьому мала навчити мати. І якщо сватя не навчила, то я не маю жодного бажання сkандалити з дівчинкою з цього приводу. Але й прислужувати синові та невістці теж не хотіла. Готувати їм, мити за ними посуд, прати їх речі… Ні! Не хочу і не буду! Тому запропонувала їм переїхати жити в орендовану квартиру і самим, у міру своїх сил та можливостей, влаштовувати свій побут. Маю свої плани на життя.