Марина була здивована, коли побачила на своїх весільних фотографіях незнайому жінку. Але ще більше її збентежила реакція чоловіка на її запитання.

ПОЛИТИКА

Марина вказала на екран ноутбука із спантеличеним виразом на обличчі. – Коханий, хто це? Я, здається, її не знаю? – запитала вона свого чоловіка Сашка. Вони переглядали фотографії зі свого весілля, які фотограф щойно надіслав електронною поштою. Було більше сотні гостей, з багатьма з яких Марина зустрічалася вперше. Однак одна жінка на знімках була їй незнайома, хоча на багатьох фотографіях вона посідала чільне місце, іноді навіть стоячи між Сашком та його матір’ю. Тому Марина вирішила розпитати чоловіка про цю таємничу жінку.

– Ну, і хто це? Я не пам’ятаю її серед гостей, – наполягала вона. Сашко, похмурий, сказав, що їй краще не знати про це, і порадив не показувати ці фотографії його матері. Незважаючи на наполегливі розпитування Марини, він відмовився розкривати будь-які подробиці про цю жінку. Через два дні Марина, не в силах стримати цікавості, таки відвідала свою свекруху Євгенію Михайлівну з цією метою і показала їй фотографію. Євгенія ахнула і сказала, що ця жінка є справжньою матір’ю Сашка. Вона розповіла, що вони з чоловіком усиновили Сашка після того, як його біологічна мати, проблемна жінка, яка часто нехтувала ним, втратила опіку. Марина була збентежена, оскільки жінка на фотографії виглядала набагато молодшою,

ніж мало бути, і взагалі не була схожа на недбайливу матір. Марина з полегшенням дізналася, що ця жінка прийшла непомітно, тільки щоб привітати сина з весіллям, і також непомітно зникла. Однак вона не могла зрозуміти, чому Сашко приховував це від неї. Євгенія пояснила, що вони переймалися тим, як вона поставиться до сім’ї, якщо дізнається правду. Марина запевнила свою свекруху, що тепер шанує її ще більше.