Юля не сприймала слова мами всерйоз, що Денис їй не пара. Але після того, що вона побачила на вечірці, їй уже стало ясно.

ПОЛИТИКА

Мама Юлії висловила занепокоєння з приводу легкої сукні доньки з огляду на мороз на вулиці. Не заспокоївшись, Юлія поправила сукню перед дзеркалом, сподіваючись на швидкий день народження. Коли мати поцікавилася, як там її хлопець Денис, Юлія повідомила, що Денис трохи затримається через проблеми з комп’ютером. Вона поспішила піти, несучи в сумці туфлі. У минулому мама не схвалювала Дениса, переважно тому, що він відкрито цілував Юлію в неї на очах. Юлія одягла теплі чоботи, довгий пуховик та пухнастий шарф, щоб не замерзнути.

Вона проігнорувала мамині побоювання з приводу відсутності шапки на голові, вирішивши, що її завите волосся не підходить до шапки. Прибувши на вечірку, Юлія увійшла до квартири, двері якої були залишені відчиненими, можливо, для пізніх гостей. Вона акуратно повісила куртку серед безлічі інших, одягла туфлі й увійшла до кімнати. Там вирувало життя: її заповнювали відвідувачі вечірки, що танцювали під гучну музику. Юлія шукала свою подругу Наталю, та не могла її знайти. Коли вона підійшла до кухні, звідти вискочила схвильована і сяюча Наталя, а слідом за нею Денис.

Юлія розгубилася, відчувши гострий укол ревнощів . Наталя, впіймавши здивований погляд Юлії, швидко взяла себе до рук. Вона запропонувала Юлії приєднатися до вечірки і почала йти. Дівчина відчула себе зрадженою, помітивши сліди помади на щоці Дениса. Після бурхливої суперечки вона втекла, залишивши Дениса та вечірку позаду. Вона кинулася вниз сходами і вибігла з квартири, не звертаючи уваги на спроби Дениса розрядити обстановку. Її думки були важкими від зра ди, поки вона безцільно йшла по холоду, зрештою зайшовши в магазин, щоб зігрітися.

Вийшовши з магазину, вона зустріла молодого чоловіка, одягненого у все чорне, на ім’я Микола, який, здавалося, був стурбований її засмученим станом. Його присутність втішила її, і вони йшли мовчки, доки не дійшли до її квартири. Наступного дня Микола зателефонував Юлії та запросив її до кіно. Їхні стосунки швидко розцвіли, і вони стали регулярно зустрічатися. Денис, навпаки, так і не вийшов із нею на зв’язок. Наталя намагалася помиритись, але зрада призвела до розриву між колишніми подругами.

Незабаром після цього Микола зробив Юлії пропозицію – на подив її матері. Незважаючи на свої вагання, мати Юлії прийняла їхні стосунки, бачачи щастя доньки. Протягом наступних кількох років Юлія та Микола створили сім’ю, у них народився син, а згодом і дочка. Згадуючи їхню випадкову зустріч напередодні Різдва, Юлія не могла не вірити в те, що шлюби дійсно укладаються на небесах. Незважаючи на гіркий досвід із Денисом та Наталією, вона знаходила втіху в переконанні, що їх з Миколою союз був зумовлений долею.