Я застала чоловіка з коханкою в офісі, а він замість того, щоб перепрошувати, став зви нувачувати мене, що я запустила себе.

ПОЛИТИКА

Я була вражена, побачивши свого чоловіка з kоханкою в його офісі, коли одного разу принесла йому обід. Я тихо вийшла з кабінету, залишивши коробку з ланчем на столі, а він дивився на мене, нічого не кажучи. Все це було несподівано, так як у нас були дві прекрасні дочки, і я думала, що коли вони виростуть, у нас буде більше часу один для одного. Повернувшись додому, я почала чекати, поки повернеться додому, щоб порозумітися і вибачитися, але після приходу він поводився так, ніби нічого не сталося.

Коли я заговорила про інцидент, він зви нуватив мене і сказав, що я повинна була давно привести себе в порядок, тому що всі дівчата в його офісі справжні красуні. Я розуміла, що набрала вагу після народження двох дітей, але це був ст рес для мого тіла. Згодом все стало тільки гірше, тому що чоловік продовжував мені зраджувати і навіть привів до нас у квартиру свою чергову kоханку, коли ми з дітьми гуляли в парку.

Ми повернулися рано через дощ, а вони швидко одяглися і пішли. Я зрозуміла, що повинна піти від нього. Він зателефонував мені через тиждень, тільки для того, щоб сказати, що я нікому не потрібна і що залишок життя я проведу сама. Я заблокувала його номер та більше з ним не розмовляла. Через рік я зустріла чудового чоловіка, який полюбив мене такою, якою я є, і ми разом уже п’ять років. Тепер я щаслива дружина і мама, вдячна за новий початок у моєму житті.