Чоловік наполягав на тому, щоб я залишилася і продовжувала працювати за кордоном. А не розуміла причини, але коли я таки повернулася, то мені все стало ясно.

ПОЛИТИКА

Моя бабуся з юних літ навчила мене цінувати важку роботу, і я ніколи не скаржилася на життя. Я вийшла заміж за Олексія, вважаючи його добрим і добрим, але незабаром була розчарована відсутністю у нього трудової етики. Коли наші діти виросли, а грошей не вистачало, я зрозуміла, що повинна взяти ситуацію під контроль.

Я поїхала до Італії на заробітки, жила з літньою італійською парою. Старий був недовірливий і вимогливий, а старенька страждала на недоумство, але я терпіла, бо мені платили дуже добре. Я відправляла всі гроші додому, жодного разу не витративши більше мінімально необхідного. Минули роки, діти поїхали вчитися, а чоловік робив вдома капітальний ремонт.

Змучена, я хотіла повернутися, але Олексій наполіг, щоб я продовжувала працювати. Зрештою, я повернулася на батьківщину – але тільки для того, щоб зустрітися з байдужістю з боку моєї родини. Я побачида будинок дивно відремонтованим і виявила жіночу косметику у своїй кімнаті. Потім моя сусідка розповіла, що Олексій жив із іншою жінкою.

Вона думала, що ми давно розлучилися. Моя сім’я бачила в мені лише гаманець. Я вирішила продати будинок і розлучитися з чоловіком, переїхавши спочатку в готель. Хоча я не була впевнена, що мої діти пробачать мені, зате я знала, що маю тепер жити для себе після багатьох років, витрачених даремно.