У той час, коли ми зазнали сильних фінансових труднощів, я раптом знайшла заначку чоловіка. Але найбільше мене спантеличила його поведінка.

ПОЛИТИКА

У нас із чоловіком часто виникали розбіжності через брак коштів. Нещодавно народивши дитину та перебуваючи у декретній відпустці, наше фінансове становище було напруженим. Наші резерви виснажилися, його зарплати не вистачало, і я почала ретельно розмірковувати над кожною покупкою, навіть найнеобхіднішого, наприклад, одягу. Якось у п’ятницю, наводячи лад у квартирі, я натрапила на схованку з грошима серед старих альбомів та дрібничок у шухляді столу.

Повністю розгублена, я запитала себе, чому він ховав гроші, коли ми відчували фінансові труднощі? Питання про його наміри щодо цих нерозкритих грошей долали мене цілий день. Подумавши, я вирішила тактовно підійти до ситуації. Я розповіла йому про нашу гостру потребу в продуктах, запропонувавши йому зайняти трохи грошей у друзів.

Крім того, я делікатно поцікавилася, чи не залишилося в нього заощаджень від зарплати, хоча я добре знала наше матеріальне становище, оскільки сама займалася закупівлею продуктів. Він заявив, що вільних грошей немає, і пообіцяв зайняти у друга через кілька днів. Зрозумівши, що він не збирається розкривати свою таємну заначку, я вирішила скористатися грошима сама.

Наступного дня я взяла їх і вирушила до магазину за продуктами, одягом та дитячими речами. Коли він побачив свіжі покупки і спорожнілу заначку, то розлютився. Але він так і не пояснив, чому сховав гроші, сказавши тільки, що у кожного чоловіка має бути схованка. Він був обурений тим, що я взяла гроші без дозволу, навіть згадав про розлучення. Тепер я не знаю, що робити далі.