Свекруха продала свою дачу і перебралася до заміського будинку сина. Але коли син вирішив відзначити свій день народження на дачі, мати різко відреагувала.

ПОЛИТИКА

Ольга та Сергій радилися у своєму саду, коли до їхнього заміського будинку несподівано, без дзвінка та попередження, приїхала свекруха, Наталя Миколаївна. Як виявилося пізніше, вона продала свою дачу та вирішила скористатися ділянкою сина. Коли Сергій захотів відзначити свій день народження на дачі у матері, вона наполягла на тому, що треба працювати на ділянці, а не влаштовувати вечірки. Насправді перед купівлею Сергієм власного будинку з ділянкою вони всі старанно працювали, але врожай вивозили на ринок, а грошей від продажу Ольга і Сергій так ніколи і не побачили.

Це підштовхнуло їх до купівлі власного котеджу, щоб вони могли працювати та відпочивати на свій розсуд, без втручання матері Сергія. Так от, того дня Наталя Миколаївна прийшла до них додому по допомогу, щоб купити машину для своєї дочки Лізи. Ось вона завжди пропускала роботу в саду, коли решта працювала. Після того, як Ліза вийшла заміж, вони отримали у спадок від бабусі чоловіка невеликий будиночок у селі, який використовували як дачу.

Коли Наталя Миколаївна приїхала до них на дачу, Сергій спитав, чому мати продала свою дачу. Вона пояснила, що їй потрібні гроші, щоб допомогти Лізі купити машину. Після довгих умовлянь Сергій дозволив їй посадити грядку за кущами смородини, але в результаті вона забрала собі весь урожай, що Сергій із дружиною виростили, включаючи смородину, полуницю, вишню та навіть помідори, щоб продати на ринку. Коли подружжя заговорили з нею про це, мати Сергія відмовилася переглянути свою поведінку, що спонукало їх змінити свій замок.

Коли Наталя Миколаївна приїхала наступного дня, вони посва рилися через те, що та забрала їхній урожай, щоби продати його для покупки машини Лізі. Ольга та Сергій були розсерджені та розчаровані нею, і попросили її не приїжджати на їхню дачу без їхнього дозволу. Після її відходу молоді відчули певний жаль, але розуміли, що вчинили правильно, їм не слідували пускати маму втручатися в їхнє особисте життя і особистий простір.