Син вкотре зауважив, що мама якась не своя. Він навіть rадки не мав, що у мами в житті з’явився чоловік.

ПОЛИТИКА

Ірина стояла на кухні, готуючи котлети та відварюючи макарони. Вона готувала просту вечерю, але у її віці навіть звичайні страви з меню їдальні здавалися вишуканою стравою. Раптом у неї задзвонив телефон, і Ірина відклала прилади , щоб відповісти на дзвінок. То був її син, Денис. – Привіт, мамо. Як у тебе справи? -Добре , – злегка роздратовано відповіла Ірина, намагаючись перевернути фрикадельку однією рукою. Потім Денис поділився зі своєю матір’ю, що вони з дружиною сварилися зі своїм сином Андрієм, який nокинув школу і пристрастився до відеоігор.

– Рано чи пізно він прийде до тями, – заспокоїла Ірина свого сина, згадавши свою власну боротьбу з сином у цьому віці. Після закінчення розмови Ірина повернулася до приготування вечері. Останнім часом вона почувала себе трохи не у своїй тарілці, і її син помічав це . Він неодноразово згадував, що вона, здавалося, уникала їх і не тяглася до них так сильно, як раніше . Але Ірина не розуміла, до чого він хилить. Коли вона доїдала макарони, пролунав дзвінок у двері. Ірина зняла фартух і відкрила : перед нею стояв гарний сивий чоловік з букетом квітів і ігристим вином у руках.

Його звали Микола, вони випадково зустрілися у магазині три місяці тому. З того часу вони були нерозлучні. Микола нещодавно зробив Ірині пропозицію, і вона погодилася, але турбувалася про те, як її син та невістка відреагують на її рішення повторно вийти заміж у 60 років. Микола заnропонував запросити їх на вихідні, щоб дізнатися один одного краще та поділитися новинами про майбутнє життя . Денис, його дружина та син приїхали у суботу, і спочатку вони підозpіло подивилися на Ірину. Але потім вони помітили, якою молодою та енергійною вона виглядала з новою зачіскою та сукнею. ..

Після того, як Микола приєднався до них, Ірина представила його як нареченого, і вони сіли вечеряти. Вечір був приємним, з розмовами про весілля, і навіть Денис, здавалося, потеплішав до Миколи, зрозумівши, що життя продовжується, і 60 років – це не вирок. Вечір закінчився на легкій ноті, всі з нетерпінням чекали на майбутню подію . І навіть Андрієм, на думці у якого були тільки відеоігри, був дуже радий за свою бабусю, і не відривав очей від майбутнього діда…