Коли брат був у мене в гостях із своєю сім’єю, я зрозумів, що вони задумали пожити у столиці за мій рахунок. Але я не збирався їх утримувати.

ПОЛИТИКА

Мій брат старший за мене на 6 років. Він одружився за три роки до початку цієї історії. Брат переїхав до квартири своєї дружини через високу орендну плату в місті. У той же час я був одружений вже 7 років, мав двох дітей і жив у орендованій квартирі в столиці, звідки була родом моя дружина, і де я працював. Незабаром мій брат і його дружина вже зняли квартиру більше, думаючи про своїх майбутніх дітей. Я ж здавав свою маленьку квартиру у столиці, бо так було вигідніше. Якось мої батьки повідомили мені, що мій брат і його сім’я хочуть приїхати до мене в гості.

Вони з якоїсь причини очікували, що я прийму їх у себе вдома, але в моїй квартирі були орендарі, які винаймали мою квартиру вже четвертий місяць. Як би там не було, ми приємно провели день у місті після зустрічі на вокзалі, але потім мої батьки натякнули під час розмови по телефону, що я маю прийняти у себе брата та його родину через дороге житло у столиці.

За вечерею я запропонував відвезти їх у готель, але мій брат наполягав, щоб я звільнив свою квартиру. Я пропонував їм альтернативу, але вони відкинули абсолютно все, очевидно, розраховуючи залишитися в столиці за мій рахунок. Однак я завжди вірив у своє право розпоряджатися своєю важко заробленою квартирою. Я нікому не зобов’язаний надавати житло. Тому я запропонував їм список доступних готелів та побажав добре провести час у столиці.