Найбільший дар Господа — діти. Саме завдяки його благословенням ми маємо шану стати батьками. Коли ми ростимо дитину з любов’ю, то даємо крила Божим задумам для нашого світу. ВIДЕО

ВИДЕО

Мама 21 дитини оголосила про 22-гу вагітність. І вона в захваті від цієї новини!

Найбільший дар Господа — діти. Саме завдяки його благословінню ми маємо шану стати батьками. Коли ми ростимо дитину з любов’ю, то даємо крила Божим задумам для нашого світу.

В Євангелії від Марка 9:37 говориться: «Той, хто вітає одного з цих маленьких дітей в ім’я моє, вітає мене; і той, хто вітає мене, вітає не мене, а того, хто послав мене «.

Сью Дуггар і її чоловік Ноель (48 років) ось- ось стануть гордими батьками своєї 22-ої дитини . У пари вже є 21 дитина у віці від 30 років до 18 місяців — 11 дівчаток і 10 хлопчиків.

Горді мама і тато увійшли на свою знамениту сторінку в YouTube, щоб зробити оголошення всьому світу. Ця новина стала несподіванкою для всіх, так як пара обіцяла більше не народжувати дітей , коли на світ з’явилася їх 21-а дитина. Але любов до дітей рідко зникає, і пара повідомила світові, що малятко Сью вже на 12 тижні вагітності.

В даний час двоє старших дітей подружжя одружені і живуть окремо. Таким чином, чисельність сім’ї становить 19 дітей і 2 дорослих. Якщо ви думали, що вартість виховання такої великої родини величезна , то подумайте ще раз. Сімейний хлібопекарський бізнес приносить гарні гроші, і вони витрачають на їжу всього 350 фунтів на тиждень. Вони покладаються лише на 170 фунтів стерлінгів щотижневих державних дитячих посібників, економлять купони і використовують знижки в магазинах. Всякий раз, коли вони подорожують, Сью економить гроші, упаковуючи ланчі.

Домашні проблеми приходять у вигляді прання — подружжя повинні прати 18 кг одягу щотижня! Пакувати речі для подорожей теж нелегко. Сью вважає, що це «військова операція», яка вимагає мінімум семи великих мішків.

Але, незважаючи на все це, Сью, Ноель і решта клану Даггар чекають того дня, коли з’явиться черговий малюк.