Вони все ще в աоці. Прекрасне подружжя знову стали батьками монозиготних близнюків. ФОТО

ПОЛЕЗНОЕ

33-річна Ерін Кредо з штату Луїзіана вирушила одного разу на УЗД і була вражена тим, що сказав їй лікар: вона вдруге стане мамою монозиготних близнюків.

«Як тільки я отримала знімок УЗД, відразу сфотографувала його і відправила чоловікові. Він був в такому ж шоці, як і я ».

Доктор Мур, сімейний лікар, також був у подиві: «За статистикою, лише одна з 111 тисяч вагітностей призводить до народження другої пари однояйцевих близнюків. Щорічно у нас народжується приблизно 8000 немовлят. Але побачити настільки унікальний випадок можна один раз в 15 років ».

Відомо, що подружжя довгий час не могли завагітніти. Вони пробували два роки, коли, нарешті, 6 років тому у них народилися сини, які також є монозиготними близнюками. Малюків назвали Купер і Грант.

Чергова вагітність дуже здивувала подружжя. «Я ніколи навіть не думала, що у мене буде четверо дітей. Я до сих пір в шоці.

Друга вагітність протікала з деякими ускладненнями, і однояйцеві близнята Лола і Еллі народилися раніше терміну — на 32 тижні.

Дівчаткам довелося провести в лікарні близько місяця. Гордим батькам довелося нафарбувати їм нігті різними кольорами, щоб не переплутати.

Ерін з нетерпінням чекає, як дівчатка підростуть і стануть кращими подругами. Адже Грант і Купер вже стали кращими друзями!