Жінка народила в туа леті, не підозрюючи, що була вагітна!

ПОЛЕЗНОЕ

У 19 років Клер з Стаффордшир, Англія, прокинулася і виявила, що не може користуватися правою рукою.

«Я була в повному порядку», — згадувала Клер. — А потім прокинулася і спробувала писати, але не змогла підняти серветку. Правою рукою — нічого не виходило »

Лікарі визначили, що причина — розсіяний склероз (РС). Це нервовий розлад, що викликає набряк, оніміння і різні ступені паралічу в організмі.

Не маючи ніяких відомих ліків від хвороби, Клер була спустошена діагнозом. Лікарі дали їй ліки, щоб допомогти з симптомами, але Клер боялася за своє майбутнє. Вона боялася, що ніколи не зможе закохатися, завести сім’ю або жити звичайним життям.

Але незабаром, завдяки своїй роботі, Клер познайомилася з чоловіком на ім’я Пол. Вони порозумілися, і через кілька років у них народився хлопчик на ім’я Гаррі.

На щастя, вагітність і пологи Клер пройшли гладко. Але кілька місяців по тому Гаррі мало не помер.

Хлопчик страждав від проблеми з серцем. Якійсь час лікарі не були впевнені, що він впорається. Але після операції на відкритому серці маленький Гаррі повністю видужав.

На жаль, незабаром після того, як вони повернулися додому, у Клер стався жахливий рецидив. Вся права сторона її тіла була паралізована до такої міри, що вона не могла піклуватися про Гаррі. Клер занурилася в глибоку депресію.

У міру того як симптоми Клер погіршувалися, вона ставала прикутою до ліжка. Одного вечора, коли Гаррі гостював у її мами, Клер лягла спати рано. Але серед ночі вона прокидалася з непереборним бажанням піти в ванну.

Поки Клер намагалася пробратися в ванну, жахлива біль в животі змусила її покликати Пола. «Я думала, це вб’є мене,» сказала Клер. Біль посилилася, і, до її абсолютного шоку, Клер народила в туалеті!

Це було повною несподіванкою, так як Клер й гадки не мала, що вагітна. Через її хвороби вони з Полом вирішили більше не заводити дітей. Прикута до ліжка, Клер набрала близько 7 фунтів, але припустила, що це через стероїди і відсутність фізичної активності. Вона брала протизаплідні засоби, і її місячний цикл не переривався.

Поки приголомшена мама колихала новонароджену дівчинку, Пол зауважив в туалеті ще дещо. Ще одна дитина!

» Моїй реакцією був шок, досить сильний », — сказав Пол.

Неймовірно, але Клер, навіть не підозрюючи, що вагітна, народила в туалеті близнят!

Швидка допомога доставила Клер і дівчаток-близнюків, кожна вагою менше 4 фунтів, в лікарню. Клер страждала від серйозного післяпологової кровотечі, але лікарі змогли взяти ситуацію під контроль після переливання крові.

Лікарі дали близнюкам — Мейсі і Чарлі — антибіотики в якості запобіжного заходу, так як Клер народжувала в туалеті. Вміщені в інкубатори, лікарі повідомили Клер і Полу, що їх сильні, маленькі дівчатка будуть здоровими і красивими!

Отримавши хороші новини про новонароджених, Пол потягнувся, щоб взяти Клер за руку — ту саму, яка страждала від паралічу. І сталося щось дивне — Клер це відчула!

Жінка продовжувала одужувати і швидко встала на ноги. Вона знову змогла водити машину і, що найголовніше, піклуватися про своїх дітей!