«Або Я, Або Дитина». Няня Кинy Лася Під Коле Са Зар Ади Пор Ятунку Малюка.

ПОЛЕЗНОЕ

Будь-який батько готовий на все заради своєї дитини. Коли малюкові загрожує небезпека, мама і тато легко підставлять під удар себе, щоб зберегти життя і здоров’я дитини. На жаль, коли 2-річному хлопчику на ім’я Фокс як ніколи потрібна була підтримка, батьків поруч не виявилося. Зате була його няня Керолайн.

Дівчина виховувала малюка ще з тих часів, коли у нього тільки починали різатися зубки. Кортні (мама Фокса) не могла нарадуватися тому, наскільки добре Керолайн справляється з малюком. З першого дня знайомства між ними з’явився особливий зв’язок.

28 березня сталася подія, яка ще сильніше поєднала їх долі. Няня прогулювалася з Фоксом і коляскою; коли вони переходили дорогу, няня помітила, що на них з дитиною мчить машина.

Керолайн стояла посеред дороги; розгортатися не було часу, тому вона штовхнула коляску вперед. Це все, що вона встигла зробити: незабаром вона втратила свідомість від удару. Машина все-таки збила дівчину. Вона втратила свідомість, але зізнається, що крізь свідомість чула, як Фокс кличе її.

Дівчина не тільки вижила, а й не отримала серйозних травм. На даний момент вона проходить курс реабілітації. Витрати за лікування частково покрилися страхової, частково батьками хлопчика. » Вона завжди подобалася нам, але тепер Керолайн — частина нашої родини «, — говорить Кортні.