Жінка Стала До Нор Ом Для 50 Осіб За Все Через 8 Годин Після Полоrів! ФОТО

ПОЛЕЗНОЕ

Деякі сумні історії все ще можуть мати щасливий кінець. Молода мама раптово померла всього через вісім годин після народження здорової дитини. Однак вона також стала донором для 50 інших людей і зуміла врятувати кілька життів.
Життя Меган Мосс Джонсон почалася з важкого моменту.

У віці 15 років у неї був діагностований міокардит, який являє собою запалення серцевого м’яза. На щастя, вона знайшла донора і отримала пересадку серця, яка врятувала їй життя. З тих пір Меган підтримувала рух і навіть підписала документи, щоб її власні органи можна було використовувати для порятунку більшої кількості життів.

Меган продовжувала жити щасливим життям і вийшла заміж за музиканта Натана Джонсона. Незабаром вона завагітніла і з радістю чекала народження дочки Ейлі. Однак після народження дитини все прийняло трагічний оборот.

Молода мати раптово втратила свідомість і померла всього через вісім годин після народження Ейлі. За словами лікарів, можливо, були ускладнення через її пересадженого серця. Це трагічна історія, але попереднє рішення Меган пожертвувати свої органи стало благословенням для інших. З’ясувалося, що органи молодої жінки врятували ще 50 життів.

Ця втрата була воістину приголомшуючою для Натана, якому довелося пережити смерть дружини, піклуючись про дитину. Однак його друзі і сім’я організували збір коштів, який допоміг йому у важкий час. Хоча Натан спустошений раптовою смертю Меган, він продовжує піклуватися про їх улюблену дочку. Гордий батько регулярно ділиться фотографіями Ейлі і зберігає пам’ять про Меган.

Меган, можливо, не зможе побачити, як росте її маленька дочка, але мама стала джерелом надії для декількох інших людей. Її рішення стати донором органів врятувало кілька життів точно так же, як її власна була врятована, коли вона була молодшою.