Хлопчик Народився Через 4 Роки Після Заr Ибелі Батьків … ФОТО

ПОЛЕЗНОЕ

Молода сім’я Шень Цзе і Лю Сі з Китаю мріяла про дітей. Через два роки після того, як вони уклали шлюб, чоловік і дружина вирішили звернутися за допомогою в цьому питанні в клініку — їм було потрібно екстракорпоральне запліднення (ЕКЗ). Все для процедури було підготовлено і до призначеного дня залишалося трохи менше тижня, коли подружжя потрапило в смертельну аварію. ДТП забрало життя Шень і Лю, а їх «генетичний матеріал» залишився в клініці.

Батьки загиблих закоханих боролися з лікарнею за те, щоб ті дозволили їм забрати заморожені ембріони, що належать їхнім дітям: вони хотіли за допомогою сурогатної матері народити онуків, щоб самим виховати їх — єдине, що могло залишитися від їх власних загиблих дітей.

Однак це суперечило законам Китаю, що забороняє сурогатне материнство. Але родичам молодої сім’ї все ж вдалося відсудити в лікарні заморожені ембріони. Таким чином, через 4 роки після смерті батьків на світ з’явився їхній генетичний син, вихованням якого зайнялися його бабусі і дідусі. Правда, ті поки не знають, як краще розповісти малюкові його історію появи на світло і вирішили, що зроблять це, коли хлопець виросте. А поки, для маленького Тяньтянь, його батьки живуть закордоном …