Жінка Народила Свою Першу Дитину У Віці 72 Років, Що Зро Било Її Самої Вікової Матір’ю В Історії. ФОТО

ПОЛЕЗНОЕ

Медична наука з кожним днем ​​стає все ефективніше, а разом з нею — і лікування безпліддя. Безпліддя — велика загроза щасливого подружнього життя пари. Це породжує розчарування і відсутність причетності у людей, які завжди з нетерпінням чекали можливості стати батьками.

Безпліддя, на жаль, не така вже й рідкість. У світі мільйони чоловіків і жінок страждають від цієї проблеми, особливо, коли люди переступили певну вікову планку. Далджіндер Каур, з іншого боку, подолала цей бар’єр, ставши матір’ю, коли вона народила свою першу дитину у віці 72 років.

Крім того, вона стала найстаршою матір’ю. Батькові Мохіндеру Сінгху Кауру 80 років.

Пара завжди хотіла мати дитину, але навіть після довгих спроб вони не змогли завагітніти. Але лікування ЕКО зробило їх бажання реальністю. Але як щодо дитини? Чи розумно народжувати в такому похилому віці?

Ми не знаємо, як вони прийняли рішення завести дитину в такому віці, тому що дитина потребує батьківської турботи до 18 років.

Далджіндер доведеться дожити до 90 років, а її чоловікові — до 108 років, щоб бути поруч з дитиною, а це майже неможливо.Пара щосили намагається підняти дитину, коли він повзає по землі, і в найближчі роки їм буде ще важче.
Після багатьох років заперечення з боку лікувальних центрів, Далджіндер, нарешті, змогла переконати їх, що її тіло було досить здорове, щоб виносити дитину.

Але зараз у неї є деякі проблеми. Тижневі суглоби, низький кров’яний тиск і брак енергії …

Пара з нетерпінням чекає можливості подарувати своїй дитині прекрасне життя. Батько каже: «Я подбаю про те, щоб моя дитина отримав все найкраще на світлі.»