Чоловік Виявив, Що Його Сестра, Насправді, Його Мати, І Вся Громада Знала Про Це Весь Цей Час. ФОТО

ПОЛЕЗНОЕ

Коли Стів Ліктейг був маленьким, йому сказали, що його всиновили. Він прийняв це і прожив своє дитинство і юність, задаючись питанням, чи побачить він коли-небудь своїх справжніх батьків.

«Стів виріс як прийомна дитина Дона і Мері Джейн Ліктейг, які управляли фермою в Канзасі і мали ще вісім дітей.
Ліктейг завжди задавався питанням, хто його справжні батьки, і планував знайти їх, коли стане дорослим. » Городок, в якому виросла родина, був маленьким, і всі люди, здавалося, знали всіх. Але чого Стів не знав, так це того, що, коли він виріс, все в їх співтоваристві знали те, чого не знав він: люди знали, що його старша сестра насправді була його справжньою матір’ю. Однак велика таємниця була розкрита в ніч перед випускним Стіва, коли його друзі, нарешті, розповіли йому правду, яку знали всі в їхньому місті.

«Будучи 18-річним і злим, я втік. Сів в машину і поїхав до найближчого міста, який знаходився в 20 милях звідси, зняв номер в мотелі, напився з друзями. »

Оскільки новини в їхньому місті поширюються швидко, Хуані відверто поговорила зі своїм сином.

«У нас був момент, коли ми сказали:» Так, це сталося. Мені дуже шкода «, — поділився Стів.» Я в основному мовчав. А потім ми не говорили про це ще 15 років » Стіву було потрібно багато часу, щоб оговтатися від травми, викликаної тим, що йому брехали протягом 18 років.

«Я б сказав, що це не найкраще, але і не найжахливіше», — сказав Стів. «Насправді, ми обмінялися повідомленнями голосової пошти навколо цього. Але ми вже давно не розмовляли безпосередньо. Вона дійсно посилає вітальні листівки моїм дітям ».

Про це зізнається: «Мені просто було важко. Я відчуваю, що в кінцевому рахунку все знову буде добре ».
Що ви думаєте з цього приводу? Дайте нам знати в розділі коментарів і поділіться цим постом зі своєю сім’єю і друзями!