Дитина, Що Народилася Майже Без Мо Зку, Розвивається Після Того, Як Мо Зок Почав Рости!

ПОЛЕЗНОЕ

Коли Шеллі Уолл прийшла в лікарню на обстеження, лікарі повідомили їй одну новину, яку будь-яка вагітна жінка не хотіла б почути Їй сказали, що у її дитини стан, яке в принципі не дозволить йому жити.

Коли її лікар заглибився в пояснення, Шеллі дізналася, що у її хлопчика Ноя було розщеплення хребта, і у нього розвинулося рідкісне ускладнення дефекту, викликаного гідроцефалією.

Через пошкодження рідини в результаті гідроцефалії його мозок буде розчавлений тонкими тканинами навколо черепа. В результаті 98% мозку Ноя не буде функціонувати належним чином. В принципі, навіть якби Ной пережив народження, він залишився б серйозно інвалідом на все життя як розумово, так і фізично.

Батькам хлопчика п’ять разів пропонували аборт, і їм рекомендували планувати похорон дитини ще до його народження.
Але батьки Ноя не здавалися. Вони вирішили народити Ноя і сподівалися ростити його як найкраще до самого останнього моменту.

Це було понад чотири роки тому. Перенесіться в даний час, і ви побачите, як Ной кидає виклик тому, що лікарі говорили його батькам раніше.

Якимось дивом його мозок почав відновлюватися. Коли лікарі побачили сканування мозку Ноя, вони не могли підібрати слів. Такого раніше ніколи не траплялося — шанси на те, що мозок знову виросте, мізерно малі. Але докази були прямо у них перед очима. Сканування показало зовсім іншу ситуацію, ніж чотири роки тому, — з 2% функціональних тканин мозку мозок хлопчика розвинув майже 80% тканин.

Так, процес розвитку Ноя був, за загальним визнанням, повільніше, ніж у його однолітків, він все ще вчився говорити. Але на той час, коли йому виповнилося чотири роки, Ной став говорити так само, як і будь-який інший дитина в його віковій групі. Він навіть здатний вимовити літери свого імені і порахувати до десяти. Те, як його мозок виріс сам по собі, є дивом для всіх, включаючи провідних вчених і лікарів.

У документальному фільмі нейрохірург Ноя доктор Клер Ніколсон з дитячої лікарні Грейт-Норт в Ньюкаслі каже, що він «чудова дитина з двома чудовими батьками. Тепер, коли мозок Ноя розширився до 80% нормального мозку, його лікарі будують плани на майбутнє для операцій, які дозволили б йому ходити. Будь ласка, поділіться цим постом зі своїми друзями і сім’єю, щоб заохотити і побажати Ною всього найкращого.