Мати-Одиначка Поділилася Історією, Як Її Син Піклується Про Її Близнюків-Даунов. ФОТО

ПОЛЕЗНОЕ

37-річна Емма Лоу народила трьох дітей з синдромом Дауна — дочка на ім’я Моллі і близнюків Альфі і Артура, яким зараз 6 років. Моллі сумно померла, коли їй було всього 5 місяців. Їх життя ускладнилася, коли чоловік вирішив залишити їх після народження її молодшої дитини, Елсі. Гаррі, якому зараз 14 років, проводить до 19 годин в день, піклуючись про своїх братів і сестер.

«Це була дуже страшна перспектива, особливо з двома дітьми-інвалідами», — сказала Емма. » Але Гаррі втрутився і став господарем будинку. Він абсолютно неймовірний, і я не змогла б упоратися без нього. Більшість 14-річних гуляють зі своїми товаришами, розважаються або байдикують. Але у Гаррі ніколи не буває ні хвилини наодинці з собою.

Він весь час доглядає за близнюками, як і належить батькові. Я просто хотіла б, щоб він отримав визнання, якого заслуговує. «Емма також є матір’ю 13-річного Бенджаміна і 20-річного Томаса, які навчаються в коледжі. Її душевний біль почалася в березні 2011 року. У дівчинки Моллі були недорозвинені легені, дірка в серці, і їй поставили діагноз — синдром Дауна. Вона померла через 5 місяців. Коли Альфі і Артур народилися в липні 2012 року, вона була шокована, коли у них також був діагностований синдром Дауна.

» Шанси народити трьох дітей з синдромом Дауна були мільйон до одного. Але коли акушерка підняла Альфі, я дізналася риси обличчя, зовсім як у Моллі ».

«Само по собі цей стан не лякало мене, тому що я знала, що впораюся. Але після втрати Моллі я боялася, що те ж саме може повторитися знову. » Через рік Емма народила Елсі. Потім її чоловік вирішив піти без жодного попередження, залишивши жінку гадати, як вона впорається з усім поодинці. «Гаррі, природно, потрапив в роль молодого опікуна. Це було не те, чого я хотіла для нього, і я, звичайно, не підштовхувала його до цього «, — сказала вона

«Але йому подобалося дбати про хлопчиків, і він швидко став безцінним. Тепер я дійсно не можу впоратися без нього. У Гаррі і Альфі, зокрема, дуже особливий зв’язок. Альфі зовсім невербален, за винятком одного слова: » Гаррі «. Гаррі встає о 5:30, щоб прийняти ванну і одягнути своїх братів і сестер. Він також допомагає годувати їх, готуючись до школи. Вечорами Гаррі змінює їм підгузники, готує вечерю і пере одяг.

» Він допомагає укласти близнюків спати, а потім, пізно ввечері, ми готуємо вечерю і їмо разом. » На той час, як всі наші завдання будуть виконані, може наступити опівночі. Навіть вночі, якщо близнюки прокидаються в сльозах, він поруч з ними. Я намагаюся, щоб він виспався, але він хоче доглянути за ними. » На додаток до турботи про своїх братів і сестер, Гаррі також бере участь у благодійній роботі в групах підтримки.

» Гаррі навіть читав лекції про своїх братів. Він хоче зробити людей більш усвідомленими і більш сприйнятливими. Люди й гадки не мають, на що схожа життя для нього та інших молодих опікунів », — додала Емма. У тебе золоте серце, Гаррі!
Що ви думаєте з цього приводу? Дайте нам знати в розділі коментарів і поділіться цієї зворушливою історією зі своєю сім’єю і друзями