Однорічна Дитина З Менա Ніж 10-Відсот Ковим Աансом На Вижи Вання Процвітає Після Того, Як Провів Перաі Вісім Місяців В Лікарні․ ФОТО

ПОЛЕЗНОЕ

Однорічна дитина був поміщений на карантин протягом декількох місяців після того, як він народився на 100 днів раніше терміну з допомогою екстреного кесаревого розтину. Мати-одиначка Менді народила Хейвена на 25 тижні в лікарні в Маунтін-В’ю, штат Каліфорнія. Хейвен важив всього 410 грамів, і лікарі сказали, що у нього було менше 10 відсотків шансів на виживання.

Він провів в лікарні вісім місяців, перш ніж його виписали.

Манді каже, що її син був поміщений на карантин протягом декількох місяців і тепер знову перебуває в карантині через спалах коронавируса. Хейвен страждає гіпертонією і потребує пересадки нирки. Незважаючи на це, він щасливий маленький хлопчик.

Менді каже, що це несамовито, що він знову в карантині, а родина і друзі змогли поцілувати його тільки через скло.
» COVID-19 може бути смертельним для нього. »

Манді, яка страждає на астму, розповіла, що вони знаходяться в ізоляції з лютого і зустрічаються тільки з медсестрами Хейвена.

Незважаючи на те, що він провів перші вісім місяців у відділенні інтенсивної терапії дитячої лікарні Люсіль Паккард, Хейвен відчуває себе добре.

«Він такий же куля енергії, як і будь-який інший дитина його віку. На щастя, йому все одно, що ми все зовні »
«Я співчуваю батькам, у яких є діти, які досить дорослі, щоб задавати питання, і не розуміють, чому вони не можуть бачити своїх друзів або сім’ю»

Манді, ветеран армії, яка була розгорнута в Афганістані в 2010 і 2011 роках, говорить, що її маленький син — воїн, як і мама, І більше, ніж життя.

Вона сказала, що він любить посміхатися і щасливий хлопчик.

Менді каже, що у Хейвена було менше 10 відсотків шансів вижити, але її маленький син довів, що не можна здаватися!