На Світ З’явився Справжній Піноккіо . ФОТО

ПОЛЕЗНОЕ

Оллі Трезіз народився в лютому 2014 року в Маестеге, і, тим не менш, він нічим не відрізняється від нас з вами … Крім носа … Його ніс робить його схожим на справжнього Піноккіо.

Це рідкісне захворювання, при якому через тріщини в черепі його мозок почав рости в носі. Емі, його мама, знала, що її син буде відрізнятися від інших людей. Коли вона пішла на періодичне медичне обстеження на 20 тижні, лікар сказав їй, що на його обличчі ростуть м’які тканини. Вона знала, що повинна очікувати чогось іншого, але ніяка підготовка не могла привести її до того, що вона побачила, коли народився Оллі. Коли Оллі був відданий Емі відразу після його народження, вона була здивована, побачивши ніс розміром з м’ячик для гольфу на його маленькому личку.

Вона зізналася, що була вражена і не знала, як з цим впоратися, але сказала, що буде любити його, незважаючи ні на що.

Проте, вона не могла втекти від неприємних коментарів інших людей. Одна жінка перейшла всі межі і сказала їй, що вона ніколи не мала народжувати

Через кілька днів після МРТ-сканування лікарі сказали їй, що ця шишка була рідкісним дефектом, званим енцефалоцеле. Минали дні, і Оллі ріс в розмірах, так само як і розмір шишки. Лікарі запропонували Емі, щоб Оллі переніс операцію. Так, в листопаді 2014 року його ніс був успішно відновлений.

«Операція залишила шрам на його голові; я була впевнена, що йому боляче, але він продовжував посміхатися і сміятися. Він зробив все набагато простіше » — сказала Емі.

Тепер, коли він видужав, разом зі своєю старшою сестрою Аннабель придумує рецепт для безлічі бід і катастроф. Аннабель заздрить молодшому братові, тому що його ніс привертає до нього багато уваги. У минулому над Оллі знущалися через його носа, і його мати сповнена рішучості підвищити обізнаність про його стан. Оллі унікальний і розумний, він змушує людей сміятися; він просто дивовижний хлопчик. Це залежить від нас: чи хочемо ми відняти у цій прекрасній душі його дитячість і невинність, залякуючи його, або любити і кохати її за те, що він особливий дитина?