81-Річна Жінка Виявила, Що Біологічна Мати, Яку Вона Шукала 61 Рік, Жива І Здорова!

ПОЛЕЗНОЕ

Ця історія показує, що чудеса все ще трапляються. Для Ейлін МАКЕН це було несподіваним рішенням більш ніж 60-річного пошуку її біологічної матері. 81-річна жінка, яка виросла в сирітському притулку Кирван-Хаус на Північній кільцевій дорозі в Дубліні, описала себе як «самої щасливої ​​людини у світі» в кінці пошуку, який почався з тих пір, як їй виповнилося дев’ятнадцять років.

Хоча її пошуки були марними протягом декількох десятиліть, в минулому році стався прорив у вигляді «чудової» фахівця з генеалогії, який «невпинно працював» над її справою. І шість десятиліть наполегливості Ейлін окупилися, коли фахівець з генеалогії, нарешті, зробив велику справу. Виступаючи з Джо Даффі по радіо, вона сказала, що була вражена, дізнавшись, що її мати жива і здорова навіть у віці 103 років. «Я не могла повірити, коли мені повідомили, що вона жива; все, чого я хочу — це зустрітися з нею. »

Пошуки її біологічних батьків почалися через необхідність з’ясувати історію хвороби її дітей. Навіть після щасливого шлюбу з чоловіком Рональдом, з двома дочками і сином, Ейлін сказала, що не може не сумувати за сім’ї, пов’язаної кров’ю, до якої вона могла б звернутися у важкі часи.

«Я не могла зрозуміти, як це можна назвати самотністю. Багато людей говорили мені: «Навіщо ти турбуєшся?» Я відповідала: «Що ви маєте на увазі, поставте себе на моє місце ». У Ейлін є не тільки мати, а й брати, про які вона мріяла.

«Я думаю, що у мене є два зведених брата. Я б сказала, що їм за 70. Зведені брати, як і я, тільки молодше, ймовірно, років на 20 молодше. » Наступний крок для Ейлін — зустрітися зі своєю матір’ю особисто, але це буде нелегко, так як вона «за водою», а Ейлін недавно перенесла операцію на оці, яка поки що не дозволяє їй літати.

«Моїй мамі 103 року, і скоро їй виповниться 104. Я говорила з нею по телефону, але вона мене не чула. Вона трохи схожа на мене, у мене тільки одне здорове вухо. Вона все повторювала: «Я тебе не чую, я тебе не чую. «На жаль, вона перебуває далеко. Тепер вони знають, що все, чого я хочу, — це побачити її. » «Я зателефонувала тільки для того, щоб сказати, що із задоволенням піду і закричу з гори:» Я більше не сирота! «.