Лікарі Сказали Мамі, Що Вона Пов Инна Зробити А6о Рт «Лама Ний» Дитини, А Через Кілька Місяців Той Кинув Виклик Всім Шансам.

ПОЛЕЗНОЕ

Шайєнн Поттс і її чоловік Майкл були раді познайомитися зі своєю дитиною.

Як і інші майбутні батьки, єдине, чого вони хотіли, щоб їх дитина народилася здоровою і щасливою. Але, у міру того, як наближався термін пологів Шайєнн, вони отримували жахливі новини. Лікарі сказали їм, що їх ненароджена дитина «зламаний і продовжує ламатися». Батькам також сказали, що їх дитина, ймовірно, помре раніше покладеного терміну, і навіть якщо малюк Лео виживе, він не зможе прожити довше одного тижня.

Бабуся Лео поділилася повною історією, сказавши, що у маленького хлопчика був діагностований недосконалий остеогенез, також відомий як «хвороба крихких кісток». Цей стан робить кістки дуже слабкими. Інші симптоми включають вільні суглоби, проблеми з диханням і втрату слуху. Коли лікарі діагностували у Лео це захворювання, вони порадили його батькам зробити аборт.

«Ми вирішили зробити все можливе, щоб спланувати всі так, як ніби лікарі помилялися. Поговорили між собою про те, якою може бути життя з Лео. Ми провели наступні 4 місяці саме таким чином «, — сказали вони. Сім’я готувалася до народження Лео, і коли, нарешті, настав особливий день, він народився вагою 5 фунтів 11 унцій. Саме тоді Лео почав руйнувати очікування лікарів і кидати виклик шансам.

«Лео Олександр прийшов в цей світ. Плаче, живий, і робить це сам! Лікарі помилялися! Чи був він ідеальний? Ні, він був абсолютно недосконалий, але він був. Живий і боєць. В той день Лео почав показувати світу, що він напише свою власну книгу. »

Лікарі були здивовані, побачивши, що, незважаючи на свій стан, Лео був сильний. Вони сказали, що йому потрібно буде залишатися у відділенні інтенсивної терапії протягом шести місяців, але він пробув там менше трьох тижнів, перш ніж йому дозволили повернутися додому. Бабуся Лео зізналася, що було багато злетів і падінь.

«Нас запитали про моментах, які виділяються для нас, і, чесно кажучи, я не можу пригадати лише кілька речей, які виділяються. Все життя Лео стоїть осібно. Він дивно щасливий, і ми бачимо, як він чіпає і надихає людей, куди б він не пішов. »

Що ви думаєте з цього приводу? Дайте нам знати в розділі коментарів і не забудьте поділитися цією історією зі своєю сім’єю і друзями!