Після 18 Років ЕКО Щаслива Пара Нарешті Народила Близнюків В День Матері. ФОТО

ПОЛЕЗНОЕ

Після 18 довгих років ЕКО Мік і Рут О’Меллі нарешті вітали своїх перших дітей — хлопчиків-близнюків Брендана і Томаса.

Їх діти народилися в День матері.

39-річна Рут з Сканторпа розповіла: «Ми відчуваємо себе по-справжньому щасливими, зустрівши їх після такого тривалого очікування.

Якби ви сказали мені, що через 18 років після того, як мені заявили, що я не можу зачати дітей природним шляхом, я б повернулася в Загальну лікарню Сканторпа з близнюками — не менш, ніж в День матері, — я б вам не повірила . »

Говорячи про їх 18-літню мандрівку до батьківства, зраділа мати сказала: «Ми пройшли так багато раундів ЕКО.

У всіх, крім останнього, щось йшло не так, і нам доводилося починати все спочатку. ЕКО було абсолютно виснажливим з усіма ін’єкціями і гормонами, але я б зробила це мільйон разів, щоб отримати такий результат. »

«Про безпліддя не часто говорять, навіть з друзями і сім’єю, так як люди не хотіли нас засмучувати. Ми були в захваті, коли дізналися, що чекаємо близнюків. Це було диво. »

«Коли лікарі прийшли до мене в День матері і оголосили, що їм пора народитися, я не могла в це повірити ».

Один інтернет-користувач прокоментував: «ВАУ! Яка мила історія, вони дуууже милі! »

Інший написав: «О, як приємно для цієї сім’ї, що день матері стане днем ​​народження, святом життя, який ніколи не буде забутий. Близнюки такі милі. »

Вітаємо цю сім’ю! Ще більше благословень чекає їх попереду!

Що ви думаєте з цього приводу? Дайте нам знати в розділі коментарів і поділіться цією історією зі своїми друзями і сім’єю!