Чоловік Зас Тре Лив «Зл Оді Я», Який Вик Рав Йоrо Вантажівку. » Зл Од Ій » Виявився Йоrо … ФОТО

ПОЛЕЗНОЕ

Сім’ї і друзі зазвичай вечеряють разом і обмінюються подарунками в переддень Різдва. Але для однієї сім’ї в Каллмане, штат Алабама, ніч перетворилася на трагедію і час скорботи. 22-річний Логан Траммел мав пристрасть до музики кантрі. Він був автором пісень і співаком з великими мріями про переїзд в Нешвілл, штат Теннессі. Він хотів стати зіркою кантрі-музики, щоб поділитися своїм даром з іншими людьми. Однак ці мрії були перервані трагічним чином.

Близько 11:30 вечора Траммел сіл в одну з машин свого батька і поїхав. Батька в цей час не було вдома: він записував музику поруч зі своїм магазином. Коли він побачив, що вантажівка рухається, був упевнений, що якийсь злодій намагається вкрасти його.

Батько Траммел зробив попереджувальний постріл у повітря, щоб привернути увагу злодія, але машина прискорилася. Він знову вистрілив у задні двері, і вантажівка, нарешті, зупинився. Батько підійшов до машини, щоб подивитися, хто там сидить. Підійшовши ближче до вантажівки, він зрозумів, що за кермом сидів його син.

«Я підійшов, кричачи:» забирайся «, я не знав, хто був в моєму вантажівці, я все ще не розумів, що це був Логан, поки не відкрив двері ». «Це був просто жахливий нещасний випадок. Жахливий нещасний випадок, — сказав Джейкобс, зі сльозами на очах ».

За словами брата чоловіка, Треммелл ніколи раніше не їздив на машині батька. Це було також приблизно в той час, коли той зазвичай спав. Саме ці чинники змусили батька Траммел повірити, що це був злодій. Однак було вже занадто пізно, коли він дізнався, що водій — його син. Траммелл втратив своє життя разом зі своїми мріями стати зіркою кантрі-музики. Він завжди буде в серцях своєї сім’ї.

Сім’я Траммелл вдячна за молитви, які вони отримали від інших. Переддень Різдва завжди буде нагадувати їм про цю сумну подію. Вони все ще раді, що у них є його музика.

Що ви думаєте про цю історію? Дайте нам знати в розділі коментарів нижче!