81-Річний Дідусь Закінчив Коледж Майже Через П’ять Десятиліть Після Того, Як Він В Останній Раз Пішов В Школу. ФОТО

ПОЛЕЗНОЕ

81-річний Вей Бенди нарешті отримав ступінь бакалавра, коли вийшов на випускну сцену, щоб отримати диплом. Його молодший син Кайл і любляча дружина Ненсі вболівали за нього разом з іншими людьми. Ця зворушлива церемонія відбулася після його давнього обіцянки матері, яка, на жаль, померла в 2003 році.

» Моя мати, благослови її господь. втовкмачували мені в дитинстві, було: дві найважливіші речі — це здоров’я і чесне слово. Мені потрібна твоє чесне слово, що одного разу ти повернешся і отримаєш ступінь бакалавра » Бенді кинув школу, щоб одружитися на любові всього свого життя і створити сім’ю.

Коли його мати померла, він зібрав свої стенограми і подав заяву в USF, так як йому потрібен був один курс, щоб закінчити його.

Він старанно вчився і здав випускний іспит з біології Говорячи про вчителя, який оцінював випускний іспит, Бенд сказав: «Раптово вона обняла мене і ми дали п’ять один одному ».

«Я виходжу в коридор, підкидаю руки і кричу:» Так! Я зробив це! »

Старий сподівається надихнути інших людей, будь-якого покоління і віку, закінчити коледж, якщо у них буде така можливість.

«Не поспішайте, випереджайте свою мету і обіцяйте собі, що закінчите», — сказав він. » Що б не спонукало тебе до цього, роби це. Якщо я можу це зробити, то це може зробити будь-який ».

Вітаємо, Бенд! Що ви думаєте з цього приводу? Дайте нам знати в розділі коментарів і ПОДЕЛИТЕСЬ цим постом зі своєю сім’єю і друзями!