«Найrру6іաий Дитина» Був Сфотоrрафований Після Того, Як Підніс Два Пальці До Камери. ФОТО

ПОЛЕЗНОЕ

21-річна Джемма Х’юстон з Пейслі, графство Ренфрюшір, втратила дар мови після того, як побачила незвичайну фотографію своєї майбутньої дитини.

» Найгрубіший дитина Британії » був сфотографований, приклавши два пальці до камери, і мама сказала, що вона «не очікувала нічого такого».

Джемма, яка розповіла, що її дитина також був сфотографований догори ногами, повинна була повернутися в лікарню Королівської Олександри для ще одного сканування. Жінка розповіла, що зображення було «шокуючим», але вона «не очікувала нічого меншого».

Говорячи про свою ще не народжену дочку, Джемма зазначила: «На моєму першому УЗД вона була перевернута догори ногами, а на гендерному скануванні її ноги були схрещені, тому мені доводилося робити нові УЗД ».

Джемма також зазначила, що її партнер, Кріс Міллер, знайшов фотографію «веселою». Вона поділилася фотографією своєї дитини в соціальних мережах. Джемма написала: «Кожен раз мені доводилося повертатися, тому що наша маленька діва не співпрацює з нами ». Повертайся в суботу, маленька людина. Будь ласка, покажи своє обличчя на цей раз. Твоя мама».

Весела фотографія викликала у інтернет-користувачів коментарі. Один з них написав: «Не можу перестати сміятися над цим. Ії крихітні надуті губи — щось неймовірне ». Інший глядач отметіль: «Ха-ха, це чудово. Вона, напевно, така: «Дайте мені поспати, перш ніж мені доведеться зіткнутися з життям».

Хтось ще додав: «Ймовірно, це ознака того, що дитина ситий по горло тим, що весь час робить Селфі.» Що ви думаєте з цього приводу? Дайте нам знати в розділі коментарів і поділіться цією історією зі своєю сім’єю і друзями!