Жінка Планує Ростити Свою Дитину З Усіма Чотирма Партнерами. ФОТО

ПОЛЕЗНОЕ

20-річна жінка перебуває на сьомому місяці вагітності і живе зі своїми трьома партнерами в Джексонвіллі, штат Флорида.

Торі Охеда знаходиться в поліаморних відносинах з чотирма чоловіками і планує виростити свою першу дитину, щоб виховувати його з усіма чотирма своїми партнерами.

Дівчина познайомилася з одним зі своїх партнерів Марком, коли вчилася в середній школі. Два місяці по тому вона почала зустрічатися з Тревісом.

У липні Торі і Тревіс оголосили про свої заручини. Після цього вона також вступила у відносини з давніми загальними друзями Ітаном і Крістофером. В даний час Торі знаходиться на сьомому місяці вагітності дитиною Крістофера і планує ростити того з усіма чотирма партнерами.

«Кріс — біологічний батько. Ми просто знаємо це з-за часу і приблизної дати зачаття. Ми були тоді у відпустці ».

«Але, наскільки я розумію, в соціальному плані ми будемо ростити дитину разом, так що кожен з них — батько. Ми всі дуже, дуже раді »! Торі говорить, що немає ніяких проблем, якщо її партнери знайдуть партнерок.

«Розділити час і з’ясувати розклад між усіма п’ятьма людьми і переконатися, що всі відчувають себе включеними в справу, це досить складно. Я б не хотіла бути єдиною жінкою в наших відносинах ». Торі приділяє рівний час всім чотирьом партнерам: ті змінюються в її ліжку щоночі.

Коли батька дитини Крістофера запитали про виховання дитини з трьома іншими чоловіками, він сказав: «Це безперечно цікаво. Я виріс з думкою, що у мене, знаєте, один тато, одна мама. Але між усіма нами, татами, є велика підтримка, і це те, що ми можемо назвати командою. » «Ми завжди жартуємо над ідеєю втягнути дитини в нескінченний цикл» йди спитай свого батька «.»

Коли Торі запитали, що її друзі і сім’я думають про її поліаморних відносинах, вона відповіла, що її друзі не вважають це дивним, але її родина не схвалює поліаморних відносини. «Поліаморія-виразно незвичайна річ. Багато людей виросли в культурі моногамії ». «Можливо, в майбутньому ми побачимо, що це стане звичайною справою, коли люди більше не будуть звертати на це уваги. Треба сподіватися «.