Наречена Попросила Своїх Чотирьох Бабусь Стати Подружками На Її Весіллі. ФОТО

ПОЛЕЗНОЕ

Наречену похвалили по всьому Інтернету після того, як вона розповіла, що попросила всіх своїх чотирьох бабусь стати подружками під час її весілля.

Цей солодкий жест був організований Ліндсі і Таннером Рейб, які хотіли зробити день свого весілля особливим, включивши в нього своїх бабусь. І ось, пара попросила своїх чотирьох бабусь бути цветочницами і навіть купила їм гарні відповідні сукні для цього випадку. На зворушливих фотографіях чотири літні дами йшли по проходу і посміхалися від вуха до вуха, роздаючи пелюстки.

«Я дійсно вірю, що вони були більш схвильовані, ніж справжні подружки нареченої», — додала Ліндсі, стверджуючи, що всі її бабусі були дуже схвильовані циєю великою подією. Наречені також закликали інших наречених включити своїх бабусь і дідусів в свої весілля і змусити їх відчувати себе особливими.

«Це так багато значить для них, і це буде означати набагато більше для вас», — припустила вона. Хвалячи рішення жінки дозволити її бабусям бути цветочницами, сотні користувачів соціальних мереж коментували її фотографії.

«Їй так пощастило, що всі вони все ще тут, і фотографія коштує мільйони», — написав хтось.

» Такий милий і зворушливий жест! Я не можу повірити, що ніколи не думала про це, слава нареченій «, — додала інша. Приголомшливі фотографії стали вірусними після того, як ними поділилася в Instagram фотограф Наталі Кахо! Що ви думаєте про цю історію? Дайте нам знати в коментарях і не забудьте поділитися цим постом зі своєю сім’єю і друзями!