Пара З Щотижневим Доходом В 400 Доларів, Щоб Утримувати 10 Дітей, Планує Народити Ще Одну Дитину. ФОТО

ПОЛЕЗНОЕ

» Справа не в тому, що в тебе є, а в тому, що ти робиш з тим, що у тебе є.

Ця цитата Софії Аморузо насправді призначена для бізнесменів-початківців, але пара Клайв і Луїза Ендрюс має на увазі щось інше. Вони вклали те невелике, що у них є, в щось набагато цінніше, ніж заробляння грошей, і це діти. Клайв і Луїза живуть в Лінкольнширі, Великобританія, зі своїми 10 дітьми. Клайву 50 років, а Луїзі 34. Вік їхніх дітей коливається від 5 місяців до 17 років. Так, у Луїзи це було рано і тривало з інтервалом в рік.

Луїза працює прибиральницею на півставки, в той час як Клайв — батько по дому. Їх дохід становить всього 400 доларів в тиждень, в той час як вони витрачають 1300 доларів в місяць тільки на продукти. Зайве говорити, що з усіма дітьми, які у них є, вони часто не дотягують до свого бюджету. Сім’я живе в будинку з 6 спальнями. І це не великі кімнати.

Якщо коли-небудь сім’я вирушить на прогулянку в торговий центр або на недільну месу, їм доведеться використовувати дві машини. Маленькі сім’ї не можуть собі уявити, як вони справляються з труднощами, як це роблять Ендрю, але Клайву і Луїзі це подобається. Що ще більш вражаюче, так це те, що вони планують народити свого 11-го дитини. Що сказати?! Але через деякі проблеми зі здоров’ям Луїзи їм потрібно відкласти зачаття.

Незважаючи на очевидні фінансові обмеження, Клайв воліє бути татом-сиднем на повний робочий день. Ви повинні розуміти, скільки дітей їм доведеться готувати до школи і скільки роботи по дому потрібно зробити. Одна людина повинна залишатися вдома.

Сім’я може бути не в змозі дозволити собі дорогі канікули і святкувати екстравагантні події, але це не означає, що вони отримують менше задоволення. Насправді все зовсім навпаки. З такою кількістю з них, звичайно, кожен день здається, що це возз’єднання сім’ї.