Подружжя Вітає Дівчинку Після 14 Хлопчиків Поспіль. ФОТО

ПОЛЕЗНОЕ

З’ясування статі дитини — кумедний сюрприз для кожного з батьків. Але одна пара з Мічигану була дійсно шокована, коли виявила, що їх вузлик радості був дівчинкою. Кетрі і Джей Швандт — горді батьки 14 синів. Без жартів, 14! До недавнього часу здавалося, що вони ніколи не перервуть свою довгу низку народження хлопчиків.

Однак виявилося, що 15 було чимось на зразок «щасливого числа». »

Меггі Джейн народилася з вагою 7 фунтів 8 унцій. Офіційно. вона наймолодша з 15 дітей і єдина дівчинка в сім’ї.

Швандти, природно, були трохи приголомшені цією новиною!

Старший син Кетрі і Джея, 28-річний Тайлер, розповів наступне:

«Мої батьки, нарешті, були благословенні маленькою дівчинкою, яку вони ніколи не думали, що родять. Минуло близько 12 години з тих пір, як мій батько розповів нам про це, і я все ще не зовсім усвідомив все »

Тайлер навіть пояснив, що він не вірить, що його батьки вибрали ім’я дівчини. На загальний подив, на цей раз їм дійсно потрібно було ім’я! «Меггі» походить від другого імені Кетрі «Маргарет», в той час як «Джейн» шанує ім’я свого батька «Джей». »

Швандти-це сім’я, яка живе на відкритому повітрі на 200 акрах землі в Лейквью, штат Мічиган.

У той час як кожен з хлопчиків має свої унікальні якості, всі вони поділяють любов до прекрасного відпочинку на свіжому повітрі.

Група захоплена полюванням, риболовлею, кемпінгом, лазіння по деревах — і майже всім, що включає в себе перебування на природі.

У сім’ї є своє власне шоу на MyOutdoorTV під назвою 14 Outdoorsmen. Будемо сподіватися, що Меггі з’явилася на світ в своєму камуфляжі!

Кетрі і Джей почали зустрічатися в старшій школі. Вони одружилися в 1993 році, народивши трьох прекрасних синів перед закінченням коледжу.

Смуга хлопчиків цієї пари, очевидно, тривала протягом багатьох років — і з кожним з них вони відчували себе благословенними. У 2018 році, після народження їх 14-го сина Фінлі, Кетрі заявила наступне:

«Для нас мова йде про дитину, про диво життя. Справа не в тому, щоб завести дівчину. »

Для тих, кому цікаво, які шанси народити «14 хлопчиків поспіль» — 1 з 16 384.

Вони не знали, чи відбудеться це коли-небудь, але думали, що було б дивно мати в родині дівчинку.

Маленька Меггі оточена величезною любов’ю.

Дитина зараз вдома, на їх фермі, і там досить рук, щоб допомогти доглядати за нею!